ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Τσάρλυ: Σταματάνε τα σερί

Ήρθε η ώρα να σταματήσουν δύο παράλογα σερί.

Ήρθε η ώρα να σταματήσουν δύο παράλογα σερί.

Ούτε η Εσπανιόλ παίζει τόσο άσχημα ώστε, να έχει ένα τόσο μεγάλο σερί ηττών –μετρά 6 στην σειρά-, ούτε δικαιολογείται το αήττητο των 7 παιχνιδιών στο πρωτάθλημα της Λεγανές. Το τελευταίο παιχνίδι του 2018  των δύο ομάδων μας δείχνει τον δρόμο. Η Εσπανιόλ έκανε μία θαυμάσια εμφάνιση στο «Μετροπολιτάνο». Με το που τέλειωσε το παιχνίδι της Εσπανιόλ με την Ατλέτικο αμέσως τσέκαρα τον άσο με τη Λεγανές.

Ήταν εμφάνιση ομάδας που το επόμενο θα «σκυλιάσει» να το πάρει. Είχε πολλές «καθαρές» ευκαιρίες, άξιζε να προηγηθεί στο πρώτο μέρος καταγράφοντας 10 σουτ στην ευθεία στο πρώτο ημίχρονο, δοκάρι στο 27ο λεπτό, οι τελικές στο τέλος του αγώνα ήταν 8-18, με τα χίλια ζόρια τους κέρδισε το παιχνίδι ο Σιμεόνε και το πανηγύρισε ιδιαίτερα.

Με τις 6 σερί ήττες η Εσπανιόλ κατρακύλησε στην 14η θέση, 6 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, δεν αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά, περιμένω να λυγίσει την σκληρή Λεγανές που δεν μπορεί να συνεχίσει να έχει και τόση ρέντα. Στο 0-0 πού πήρε στο Βίγο, νόμιζες πως χάλασαν οι υπολογιστές, με 19,5% κατοχή τελείωσε το παιχνίδι και γλίτωσε από θαύμα. Με τη Σεβίλλη, έπαιξε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με παραπάνω ποδοσφαιριστή, ισοφαρίστηκε στο τέλος γλίτωσε και από δοκάρι. Ήρθε η ώρα για να σταματήσει το αρνητικό σερί της Εσπανιόλ και το αήττητο της Λεγανές. Ο άσος από το stoiximan.gr δίνεται στο 2.07.


(μονό)
22:00 Εσπανιόλ – Λεγανές: 1 (2.07 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Joan Monfort