ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Τσάρλυ: Σε μπελάδες μπήκε το Μαυροβούνιο

H αξία στο 2.45, προβάδισμα για την Τσεχία.

H αξία στο 2.45, προβάδισμα για την Τσεχία.

Η πρώτη θέση έχει καταληφθεί από τους Άγγλους στον πρώτο όμιλο και η μάχη γίνεται για την δεύτερη. Δεν έχει ξεχωρίσει καμία ομάδα, όμως οι Τσέχοι προέρχονται από ένα αξιόλογο παιχνίδι με τους Βούλγαρους. Βρέθηκαν να χάνουν με 0-1, πίεσαν και γύρισαν αρκετά εύκολα το παιχνίδι. Το τελικό 2-1 είναι κολακευτικό για τους Βούλγαρους.

Υποδέχονται τους Μαυροβούνιους, που έχουν εσωτερικά θέματα μετά από όσα έγιναν με το Κόσοβο. Το γεγονός πως ο Σέρβος Τουμπάκοβιτς δεν δέχτηκε να κάτσει στον πάγκο έφερε την απόλυση του. Η αλήθεια είναι πως ο φουκαράς ο Τουμπάκοβιτς, δεν φέρει ευθύνη δέχτηκε αφόρητες πιέσεις από την Σερβία, να μην δεχτεί να κάτσει στον πάγκο, ακόμα και απειλές για την οικογένεια του.

Επίσης δεν δέχτηκαν να αγωνιστούν φοβούμενοι από τις απειλές που δέχτηκαν από τους οπαδούς της ομάδας του Ερυθρού Αστέρα που αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές Στοΐκοβιτς, Ίβανιτς, οι όποιοι ακολουθούν κανονικά την αποστολή. 

Καταλαβαίνεται πως το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό για τους Μαυροβούνιους, οι Τσέχοι έδειξαν την Παρασκευή πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση και είναι στο χέρι τους με δεύτερη κολλητή νίκη να γίνουν φαβορί για την δεύτερη θέση. Στο 1,60 έχει αξία ο άσος.

Υποχρέωση νίκης έχουν οι Βούλγαροι στο παιχνίδι με το Κόσοβο και το 2,45 στον άσο μου φαίνεται εξαιρετικά υψηλό. Ο Μπαλάκοφ έχει μιλήσει ήδη για τελευταία ευκαιρία και έχει δώσει χαρακτηριστικά τελικού στον αγώνα. Στο 2,45 ο άσος είναι καλά πληρωμένος, έχει αξία.


(μονά)
21:45 Τσεχία – Μαυροβούνιο: 1(1.60 Interwetten)
21:45 Βουλγαρία – Κόσοβο: 1 (2.45 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Darko Vojinovic


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.