ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Τσάρλυ: Ρωσία και δύο αμφίσκορα

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρα είναι για τον 3ο όμιλο. 

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρα είναι για τον 3ο όμιλο. 

Στους Ολλανδούς έχει κάνει ζημιά η εντός έδρας ήττα από την Γερμανία. Έχει κερδίσει στο ξεκίνημα η Β Ιρλανδία όλα τα μικρά παιχνίδια και τρέχουν ένα  4 /4 οπότε αν χάσουν μέσα έξω από τους Γερμανούς το χάντικαπ θα είναι τεράστιο. Σήμερα λοιπόν μοιάζει να έχουν μεγάλη ανάγκη το αποτέλεσμα. Ο Λεβ μετά την αποτυχία του Μουντιάλ, επιχειρεί ανανέωση, ταλαιπωρήθηκε στο ΝΑΤΗΙΟΝS LEAGUE, πήρε όμως τεράστια ώθηση η ομάδα του από το διπλό στην Ολλανδία και έχει μπει με ψυχολογία στον όμιλο. Η ανάγκη που έχουν οι Ολλανδοί για να πάρουν αποτέλεσμα και το γεγονός, πως πίσω στα δύσκολα δυσκολεύονται να κρατήσουν το μηδέν με κάνει να επιλέγω το αμφίσκορο.  Την προσπάθεια των παικτών του Κούμαν θα την διευκολύνει το γεγονός, πως από τα πάντσερ λείπουν για τραυματισμούς ποδοσφαιριστές που δίνουν ενέργεια σε όλες τις γραμμές. Η απουσία των Ρούτιγκερ, Κέλερ, Ντράξλερ, Σανέ θα στερήσει τρεξίματα. Οι ¨Οράνιε¨ θα έχουν την ευκαιρία τους, περιμένω να σκοράρουν, το μηδέν όμως δύσκολα να το κρατήσουν. Στο 1,53 από το stoiximan.gr.

Στον 5ο Όμιλο οι επιδώσεις της Κροατίας μας δίνουν ένα δεύτερο αμφίσκορο. Σε όλα τα παιχνίδια τους, επίσημα και φιλικά για το 2019, έχουν σκοράρει και δεχτεί γκολ. Έχουν ακόμα επιθετικό ταλέντο, αλλά πίσω υπάρχουν σοβαρά ζητήματα. Και οι Σλοβάκοι έχουν ένα σύνολο που λειτουργεί καλύτερα μεσοεπιθετικά, από ότι μεσοαμυντικά. Μετά από την ήττα στην Βουδαπέστη είναι σε πίεση η Κροατία, το παιχνίδι και η προβληματική κατάσταση που βρίσκεται το συγκρότημα του Ντάλιτς, δίνει τεράστια ευκαιρία στους Σλοβάκους, για να διεκδικήσουν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που θα τους βάλει στο κόλπο. Η Κροατία έχει 7 στην σειρά GOAL GOAL και οι εταιρίες προσφέρουν την επιλογή στο 1,97.

Φθάνει πιστεύω να δει κανείς την εικόνα της Σκωτίας στο παιχνίδι με την Κύπρο, για να συνειδητοποιήσει πως δεν έχει δυνατότητες αυτή η ομάδα, να διεκδικήσει την 2η θέση του ομίλου. Ξεκάθαρο φαβορί οι Βέλγοι, και σε έναν όμιλο που συμμετέχουν Σκωτία, Κύπρος, Καζακστάν, Σαν Μαρίνο, η λογική λέει πως οι Ρώσοι θα δώσουν μάχη για την 2η θέση με τους Σκωτσέζους. Στην πραγματικότητα οι Σκωτσέζοι βρίσκονται πιο κοντά στο Καζακστάν και στην Κύπρο, παρά στην Ρωσία. Θα ξεκαθαρίσει από αυτήν την αγωνιστική ο όμιλος με ένα διπλό των Ρώσων, που προσφέρεται στο 2,50.


(μονά)
21:45 Γερμανία-Ολλανδία goal/goal 1,53 stoiximan
21:45 Σλοβακία-Κροατία goal/goal 1,97 interwetten
21:45 Σκωτία-Ρωσία 2 2,50 12/20  interwetten

Photo Credits: AP/Michael Probst 


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.