ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Τσάρλυ: Ποδαρικό στο 2,63...

Όσο και να ψάχνανε για να βρουν πιο αντιτουριστικό παιχνίδι για να ξεκινήσει το Μουντιάλ από το Ρωσία-Σαουδική Αραβία δεν θα μπορούσαν να βρουν.

Όσο και να ψάχνανε για να βρουν πιο αντιτουριστικό παιχνίδι για να ξεκινήσει το Μουντιάλ από το Ρωσία-Σαουδική Αραβία δεν θα μπορούσαν να βρουν.

Δυστυχώς στις τελευταίες διοργανώσεις κάνει πρεμιέρα ο διοργανωτής και όχι ο κάτοχος. Οπότε αντί για την ματσάρα Γερμανία- Μεξικό η πρεμιέρα γίνετε με δύο ομάδες που δεν έχουν κάτι αξιόλογο να προσφέρουν στην διοργάνωση. Οι Ρώσοι αν δεν ήταν διοργανωτές ακόμα και σε αυτόν τον όμιλο θα άξιζε να ποντάρουμε πως θα αποκλειστούν, όμως  οι διοργανωτές συνήθως περνάνε στην επόμενη φάση και ο όμιλος τους είναι ο πιο αδύναμος της διοργάνωσης. Το να ποντάρει κάποιος στις χαμηλές τιμές της Ρωσίας  δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον. Θα ποντάρω στην αμυντική αδυναμία που έχουν οι Ρώσοι.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Ρωσία - Σαουδική Αραβία με 300+ ειδικά στοιχήματα και προσφορά*-έκπληξη  στο Stoiximan.gr (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις) 

Ο Τσερτσέσοφ έχει αλλάξει το κλασικό 3-5-2, σε σχήμα με αμυντική 4άδα. Θα βάλει τον 38χρωνό Ιγκνάσεβιτς που είναι εκπαιδευμένος να παίζει σε τριάδα, σε δίδυμο είτε με τον Κουτέποφ της Σπάρτακ, είτε με τον Γκρανάτ της Ρούμπιν. Και οι δύο είναι επιρρεπής στο ατομικό λάθος. Συνολικά το Ρώσικο ποδόσφαιρο έχει σταματήσει να παράγει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το γεγονός πως δεν φεύγουν οι Ρώσοι ποδοσφαιριστές από το πλούσιο Ρώσικο πρωτάθλημα, μοιάζει να έχει κρατήσει τα πάντα στάσιμα, είναι σαν να μην έχει περάσει η εξέλιξη του αθλήματος από την συγκεκριμένη χώρα. Οι Σαουδάραβες, δεν εμπνέουν για να πάμε στην άμεση κόντρα, γκολ όμως έβαλαν ακόμα και στην τελευταίο τους φιλικό με την Γερμανία και βρίσκω υπερβολικά υψηλή την απόδοση στο να σκοράρουν και οι δύο στο 2,63. Επιλογή απλά για να γίνει ποδαρικό στην διοργάνωση.

(Μονό)

18.00 Ρωσία-Σαουδική Αραβία Goal Goal 2,63 stoiximan

Photo Credits: AP/Pavel Golovkin