ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Τσάρλυ: Οι Ιάπωνες χτίζουν την ολυμπιακή ομάδα, μεγαλύτερο το κίνητρο της Χιλής

Η Χιλή είναι η κάτοχος του Κόπα Αμέρικα, το κατέκτησε δύο φορές στην σειρά κερδίζοντας σε ισάριθμες περιπτώσεις την Αργεντινή στα πέναλτι.

Η Χιλή είναι η κάτοχος του Κόπα Αμέρικα, το κατέκτησε δύο φορές στην σειρά κερδίζοντας σε ισάριθμες περιπτώσεις την Αργεντινή στα πέναλτι.

Η Χιλή είναι η κάτοχος του Κόπα Αμέρικα, το κατέκτησε δύο φορές στην σειρά κερδίζοντας σε ισάριθμες περιπτώσεις την Αργεντινή στα πέναλτι. Μετά την τεράστια αποτυχία, να προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας απολύθηκε ο Πίτσι, που μαζί του είχαν κατακτήσει το δεύτερο Κόπα Αμέρικα. Την θέση του πήρε ο έμπειρος Κολομβιανός τεχνικός, Ρεϊνάλδο Ρουέδα. Με τον Κολομβιανό τεχνικό, επιστρέφoυν και  στην ποδοσφαιρική ορθότητα. Η συνεργασία με τον Μπίελσα το 2008 και στην συνέχεια με τον Σαμπάολι, βοήθησε μια καλή γενιά ποδοσφαιριστών να επιτύχει στόχους, παίζοντας ένα πιο επιθετικό ποδόσφαιρο το οποίο είχε θάρρος και σαν βασική αρχή, την ύπαρξη τριάδας στην άμυνα, σε κάποιες περιπτώσεις δίχως να υπάρχει κλασικό στόπερ.               

Ο Πίτσι συνέχισε στην ίδια λογική, κέρδισε ένα Κόπα Αμέρικα, αλλά με τα αστέρια να έχουν μεγαλώσει, οδήγησε στον αποκλεισμό από το Μουντιάλ. Με τον Ρουέδα, έχουμε επιστροφή στον ρεαλισμό και σε ένα κλασικό 4-3-3. Στην πρεμιέρα της, θα υποδεχτεί μία ανανεωμένη Εθνική Ιαπωνίας. Μετά την ήττα στον τελικό του Ασιατικού Κυπέλλου από το Κατάρ με 3-1, ο έμπειρος τεχνικός Μουριγιάσου αποφάσισε να κάνει ανανεώσει. Την πρόσκληση, πρόκληση της συμμετοχής  στο Κόπα Αμέρικα προσπαθεί να την αξιοποιήσει σαν μία ευκαιρία, να δώσει ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές. Στην πράξη ετοιμάζει την  Ολυμπιακή Εθνική ομάδα για την επόμενη χρονιά. Η Χιλή κατεβαίνει στο τουρνουά, με όλα τα βαριά χαρτιά. Έχουν υψηλό κίνητρο, καθώς θέλουν να δώσουν απαντήσεις στα ΜΜΕ της πατρίδας τους, που τους ξέσκισαν μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ στο 1,59 έχει αξία η νίκη της Χιλής, με δεδομένο πως οι Ιάπωνες κατεβαίνουν με πειραματική αποστολή, με πολλά νέα παιδιά στην διοργάνωση και δεν καίγονται και τόσο πολύ για το αποτέλεσμα.


(μονό)
02:00 Ιαπωνία - Χιλή 2 1,59 stoiximan

Photo Credits: AP Photo/Eric Christian Smith​


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.