ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Τσάρλυ: Με τους φιλοξενούμενους...

Προτελευταία αγωνιστική στην Ιταλία και όλα είναι ανοιχτά για την έξοδο στην Ευρώπη και την παραμονή. 

Προτελευταία αγωνιστική στην Ιταλία και όλα είναι ανοιχτά για την έξοδο στην Ευρώπη και την παραμονή. 

Πολλά θα κριθούν από την τύχη του παιχνιδιού της Φιορεντίνα με την Κάλιαρι. Είναι καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, έχουν κίνητρο, όμως το κίνητρο να μην πέσεις είναι πολύ πιο ισχυρό από το να βγεις στο Γιουρόπα, έχω αυτό στο μυαλό μου και πάω πάσο.

Δύο καφενεία παίζουν στην Βερόνα, η τοπική ομάδα που έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά και η Ουντινέζε. Η ομάδα του Τούντορ έχει την τύχη να τελειώνει την σαιζόν με δύο αδιάφορους αντιπάλους, η Βερόνα είναι ίσως και η μοναδική ομάδα που μπορεί η Ουντινέζε να κερδίσει εύκολα και αγωνιστικά.

Η Σπαλ έχει δείξει εκπληκτικά δήγματα το τελευταίο διάστημα και αξίζει να παραμείνει στην κατηγορία. Έδωσε δύο παιχνίδια που ήταν υποχρεωμένη να κερδίσει, πέρασε για πλάκα στον τελικό στην Βερόνα με 3-1 έκανε το καθήκον της με την Μπενεβέντο. Συνολικά είναι ένα επίπεδο πάνω από τις ομάδες που κινδυνεύουν. Παίζουν στην έδρα της Τορίνο, που αν εξαιρέσουμε την αναλαμπή της περασμένης εβδομάδας στην Νάπολι δεν  δείχνει ζήλο στο τελείωμα της σαιζόν. Αγγαρεία μοιάζει να κάνει. Το Χ2Δ στο 1,67,


(μονά) 
16.00 Βερόνα-Ουντινέζε 2 )1,60 interwetten)
16.00 Τορίνο-Σπαλ Χ2Δ (1,67 stoiximan)

Photo Credits: Facebook SPAL