ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Τσάρλυ: Με την παραδοσιακή συνταγή

Μια επιλογή από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Μια επιλογή από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Με τον εμβληματικό Ταμπάρες στα 72 του χρόνια, για ακόμα μία διοργάνωση στον πάγκο και την παραδοσιακή συνταγή, η Ουρουγουάη θα ψάξει την διάκριση σε ακόμα μία διοργάνωση. Υπάρχουν σταθερές που δεν αλλάζουν.

Το καθαρό 4-4-2, ο Μουσλέρα κάτω από τα δοκάρια, η παρουσία των Γοδίν, Χιμένεθ στο κέντρο άμυνας, των Καβάνι, Σουάρες στην επίθεση. Η εξέλιξη έρχεται μέσα από την πρόοδο των χαφ και ασφαλώς παίζει ρόλο, σε πια αγωνιστική κατάσταση θα βρεθούν τα βαριά χαρτιά. Ο Ταμπάρες στον άξονα, θα χρησιμοποιεί δύο εκ των Μπεντακούρ, Βεσίνο, Τορέιρα, η χρονιά που πέρασε δημιούργησε τις προϋποθέσεις,  να είναι ακόμα καλύτεροι από ότι στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Στην πρεμιέρα αγωνίζονται με τον Ισημερινό, που μέσα από αμυντικές διατάξεις του Κολομβιανού τεχνικού Γκόμες, (πήγε τον Παναμά στο Μουντιάλ) θα προσπαθήσει να ισοσκελίσει το ποιοτικό μειονέκτημα. Εύκολα ή δύσκολα τα κερδίζει αυτά τα παιχνίδια η Ουρουγουάη. Στο 1.80 να κερδίσει τον Ισημερινό.


(μονό)
01:00 Ουρουγουάη – Ισημερινός: 1 (1.80 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Matilde Campodonico


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.