ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Τσάρλυ:  Η συνεπής Λυών και η μεγάλη παράδοση

Δυνατό ποντάρισμα σε δυο μονά από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Δυνατό ποντάρισμα σε δυο μονά από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Ο Γκαλτιέ πέτυχε κάτι σημαντικό. Να πείσει τη διοίκηση πως αξίζει τον κόπο να του κρατήσει τους Νικόλα Πέπε, Μπαμπά μέχρι το καλοκαίρι και να καλύψει όσο γίνεται το οικονομικό πρόβλημα με πωλήσεις παικτών που μπορούν εκ των έσω να καλυφτούν. Βλέπετε όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα η είσοδος στην πρώτη τριάδα είναι ανοιχτή. Μέχρις στιγμής έχει χάσει μόνο τον μπακ Τουρέ που πακετάρει για να πάει να βοηθήσει τον Ανρί στη Μονακό. Η Λιλ προέρχεται από μία πολύ άδικη ήττα από την Τουλούζ, σε ένα παιχνίδι που πέρασε από… σφαγείο. Πηγαίνει σε μία έδρα που την έχει κάνει εξοχικό. Στην Καέν έχουμε μία από τις πιο σημαντικές παραδόσεις στο Σαμπιονά. Η Λιλ στην Καέν μετρά 7 συνεχόμενα διπλά, την έχει κερδίσει πηγαίνοντας ακόμα και σε προβληματική περίοδο, όπως συνέβη πέρυσι.

Στα τελευταία 5 εντός έδρας η Καέν έχει φέρει 0-0 με τη Γκινγκάμπ, ήττα με 1-2 από τη Ρεν, ήττα με 0-1 από τη Μονακό, ήττα με 1-2 από τη Νιμ και μετρά μόνο την νίκη με πέναλτι στο 96ο λεπτό επί της Τουλούζ. Έχει μάθει να κερδίζει στο συγκεκριμένο γήπεδο η Λιλ και έχοντας φρέσκα τα «όπλα» της, θα βάλει πολύ δύσκολα στην Καέν, το διπλό υποχωρεί, δίνεται στο 2.17 από το stoiximan.gr.

Η Λυών κάθε μήνα έχει ένα παιχνίδι στο γήπεδο της που χάνει τα άχαστα. Ευτυχώς αυτό έφυγε στο Λιγκ Καπ με το Στρασβούργο. Έχασε πέναλτι, είχε 3 δοκάρια και τελικά αποκλείστηκε. Αν είναι σε κάποια πράγματα συνεπής η Λυών, είναι στο ελκυστικό ποδόσφαιρο που παίζει και στο γεγονός, πως μετά από άσχημο παιχνίδι πάντα αντιδρά. Η Ρεμς είναι άνετη, βαθμολογικά πολύ πιο πάνω από τους στόχους που είχε και δίχως να κινδυνεύει με υποβιβασμό. Ο άσος στο 1.50  είναι δίκαιος και η Λυών ξεκούραστη χωρίς προβλήματα περιμένω να κερδίσει εύκολα.


(μονά)
20:00 Καέν – Λιλ: 2 (2.17 Stoiximan)
21:45 Λυών – Ρεμς: 1 (1.50 Interwetten)


Photo Credits: AP Photo/Laurent Cipriani