ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Τσάρλυ: Η Δανία και δύο σημεία απο τον όμιλο μας

Για τον όμιλο μας, οι Βόσνιοι έχουν μία τελευταία ευκαιρία, για να πλησιάσουν τους Φιλανδούς.

Για τον όμιλο μας, οι Βόσνιοι έχουν μία τελευταία ευκαιρία, για να πλησιάσουν τους Φιλανδούς.

Για τον όμιλο μας, οι Βόσνιοι έχουν μία τελευταία ευκαιρία, για να πλησιάσουν τους Φιλανδούς. Πρέπει να κερδίσουν στην Αρμενία και οι Φιλανδοί να χάσουν στην έδρα τους από την Εθνική Ιταλίας. Η άμυνα της Αρμενίας έχει προβλήματα, όμως επιθετικά, υπάρχει ταχύτητα και σκοράρουν με ευκολία. Στην προβληματική και άναρχη  άμυνα της Βοσνία ένα τέρμα θα βάλουν. Το πέτυχαν και στην Ζένιτσα όπου έχασαν τελικά με 2-1. Έχουμε ένα παιχνίδι με δύο ομάδες, που λειτουργούν καλύτερα μεσοεπιθετικά, από ότι μεσοαμυντικά και οι δύο ελπίδες πρόκρισης διατηρούν μόνο με νίκη, οπότε θα βάλουν ρίσκο. Το αμφίσκορο στο 1,70 από το stoiximan.gr.

Οι Φιλανδοί με κύριο όπλο τον Πούκι και μία αποτελεσματική ανασταλτική λειτουργία, έχουν καταφέρει να πάρουν προβάδισμα για την 2η θέση. Στο παιχνίδι της Πέμπτης, δεν μου άρεσαν. Περισσότερο χάσαμε από συνήθεια και από δική μας ανικανότητα. Δεν μας πίεσαν στην κατοχή, δεν είχαν ένταση στο παιχνίδι τους, ούτε τρόπο να βάλουν τον Πούκι στο παιχνίδι. Οι Ιταλοί, λόγω της αποτυχίας να πάνε στο Μουντιάλ, βγάζουν μία δίψα, την υποχρέωση να καθαρίσουν γρήγορα και ο Μαντσίνι τους έχει βάλει σε μία λογική συλλόγου. Σε αυτά τα παιχνίδια του ομίλου, τους βλέπουμε να βγάζουν αυτοματισμούς, όρεξη, τρεξίματα και ποιότητα. Στο 1,78 το διπλό της Ιταλίας από το stoiximan.gr.

Για τον 4ο όμιλο, οι Δανοί δίνουν μάχη με Έιρε και Ελβετία και δεν έχουν περιθώριο να αφήσουν βαθμούς στην Τιφλίδα. Οι Ιρλανδοί, έχουν σε 5 παιχνίδια 11 βαθμούς, οι Ελβετοί σε 3 παιχνίδια 5 και αγωνίζονται σήμερα με το Γιβραλτάρ οπότε θα φθάσουν σε 4 αγώνες τους 8 πόντους. Η ομάδα του Χαριέντε έχει 8 βαθμούς σε 4 παιχνίδια. Έχει κερδίσει εντός Γιβραλτάρ, Γεωργία, έχει πάρει με σοκαριστικό τρόπο ισοπαλία με 3-3 στην Ελβετία, ενώ έχανε 3-0 στο 82ο λεπτό και έμεινε εντός έδρας στην ισοπαλία με την Ιρλανδία. Ο όμιλος παραμένει ανοιχτός και έχει την ιδιαιτερότητα τα παιχνίδια που έχουν παίξει μεταξύ τους, οι τρείς ομάδες που διεκδικούν τα δύο εισιτήρια να έχουν έρθει ισόπαλα. Σε μεγάλο βαθμό λοιπόν, κίνδυνος αποκλεισμού, η ισχυρού χάντικαπ  μπορεί να δημιουργήσει ένα λάθος στα παιχνίδια με την Γεωργία. Όποιος χάσει βαθμούς από την Γεωργία θα το πληρώσει ακριβά. Οι Ελβετοί έχουν φύγει με διπλό από την Τιφλίδα, πρέπει οπωσδήποτε να περάσουν και οι Δανοί. Η διαφορά μεγάλη, απεικονίζεται και στο αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα στην Κοπεγχάγη, που κέρδισαν οι Δανοί με 5-1. Πέφτει το διπλό, έφθασε στο 1,47 στο stoiximan.gr.


(μονά)
16.00 Αρμενία-Βοσνία goal/goal 1,70 stoiximan
19.00 Γεωργία-Δανία 2 1,47 stoiximan
21.45 Φινλανδία-Ιταλία 2 1.78 stoiximan

Photo Credits: AP/Hakob Berberyan


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.