ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Τσάρλυ: Ένας βαθμός πριν την παραμονή

Ιταλικό μονό από το πρόγραμμα της Δευτέρας.

Ιταλικό μονό από το πρόγραμμα της Δευτέρας.

Η Μπολόνια χρειάζεται έναν βαθμό για να οριστικοποιήσει την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία. Κάτι που το αξίζει με την εικόνα που έδειξε από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Έδειξε τεράστια βελτίωση η Μπολόνια και κατάφερε να βγει νικήτρια σε όλους τους τελικούς παραμονής που έδωσε.

Το αναπάντεχο 3/3 που έκανε η Έμπολι πήγε την εξασφάλιση της παραμονής στους 41 βαθμούς. Δεν φαίνεται να υπάρχει λόγος να κάνει ζημιά η Λάτσιο στην Μπολόνια. Για την ομάδα του Ινζάγκι η χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία με την κατάκτηση του κυπέλλου. Η Λάτσιο βγήκε Ευρώπη, πανηγύρισε τίτλο και τα δύο παιχνίδια που μένουν με Μπολόνια εντός και Τορίνο εκτός δεν πρόκειται να αλλάξει το παραμικρό στην ιστορία της φετινής χρονιάς.

Ο Ινζάγκι θα παρατάξει την ομάδα με αλλαγές, με τον τρίτο τερματοφύλακα Γκουριέρι κάτω από τα δοκάρια και τον Ιμόμπιλε στον πάγκο. Η Μπολόνια και την φόρμα έχει βρει που της δίνει την δυνατότητα να πάρει αποτέλεσμα στο «Ολίμπικο» απέναντι σε μία Λάτσιο που δεν «καίγεται» για αποτέλεσμα και η παρουσία του Μιχαΐλοβιτς, δείχνει πως είναι δύσκολο να μην συμβεί κάτι τέτοιο. Ο Σέρβος τεχνικός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της Λάτσιο από την παρουσία του σαν ποδοσφαιριστής στην ομάδα από το 1998-2004. Έναν βαθμό χρειάζεται για την παραμονή της η Μπολόνια, δεν υπάρχει λόγος να της κάνει η Λάτσιο ζημιά, στο 1,60 η διπλή ευκαιρία από το stoiximan.gr.


(μονό)
21:30 Λάτσιο – Μπολόνια: Χ2 (1.60 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.