ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Τσάρλυ: Γεμάτοι ταλέντο

Οι δύο ημιτελικοί  κρίθηκαν στις λεπτομέρειες . Ολλανδία και Πορτογαλία πέρασαν στον τελικό και θα διεκδικήσουν να κατακτήσουν την νεοσύστατη διοργάνωση. 

Οι δύο ημιτελικοί  κρίθηκαν στις λεπτομέρειες . Ολλανδία και Πορτογαλία πέρασαν στον τελικό και θα διεκδικήσουν να κατακτήσουν την νεοσύστατη διοργάνωση. 

Ο Κούμαν διαθέτει ένα ποιοτικό σύνολο το οποίο έδειξε αδυναμίες όταν το πιέζεις ψηλά αλλά και αρκετές αρετές. Συνδυάζει ποιότητα ,ταχύτητα ,νιάτα με ενθουσιασμό. Οι Πορτογάλοι όπως συνηθίζουν πήγαν σε συντηρητική λογική,  προσπάθησαν να κατεβάσουν τον ρυθμό, έδωσαν μπάλα στους Ελβετούς το δικαίωμα να είναι απειλητικοί, κατάφεραν να κερδίσουν χάρη στην εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα που έδειξε ο Κριστιάνο. Δεν δημιούργησαν, δεν ρίσκαραν καθόλου, όμως η ικανότητα του Ρονάλντο τους έδωσε τρία τέρματα και την μεγάλη πρόκριση. Οι εταιρίες δίνουν την διπλή ευκαιρία της Ολλανδίας στο 1,67. Θεωρώ πολύ πιθανό το ενδεχόμενο παράτασης και παίρνω μαζί μου και την νίκη των  ¨οράνιε¨. Ο Κούμαν έχει πάρει στα χέρια του μία πολύ καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών και έχει την τύχη, στο πρόσωπο του Φαν Ντάικ να διαθέτει και τον αμυντικό που θα στηρίξει αυτήν την προσπάθεια. Στο 1,67 η διπλή ευκαιρία υπέρ των Ολλανδών stoiximan.gr.

Ο Σάουθγκεϊτ είχε την ατυχία ο ημιτελικός να γίνει λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Πήρε την απόφαση να μην ξεκινήσει κανέναν από τους 7 παίκτες της Τότεναμ και της Λίβερπουλ, για σημαντικό διάστημα στον αγώνα ήταν καλύτερη από τους Ολλανδούς και θα ήταν στον τελικό αν δεν υπήρχε το VAR να διακρίνει πως ο Λίνκαρ ήταν μία τρίχα μπροστά. Οι Ελβετοί, είχαν μεγαλύτερο θάρρος από τους Πορτογάλους, όμως πλήρωσαν την απειρία τους στην άμυνα, απειρία που τους οδήγησε στο να δεχτούν τρία τέρματα από ομάδα που δεν έβαζε κανένα ρίσκο. Στο 2,06 η νίκη των Άγγλων από το stoiximan.gr.


(μονά)
16:00 Ελβετία-Αγγλία 2 2,06 stoiximan
21:45 Πορτογαλία-Ολλανδία Χ2Δ 1,67 stoiximan

Photo Credits: AP/Armando Franca


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.