ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Τσάρλυ: Δύσκολες αποστολές για τις Ελληνικές ομάδες

Στο στοίχημα δεν πρέπει να χωρούν συναισθηματισμοί. Είμαι απόλυτα ειλικρινείς 

Στο στοίχημα δεν πρέπει να χωρούν συναισθηματισμοί. Είμαι απόλυτα ειλικρινείς 

Στο στοίχημα δεν πρέπει να χωρούν συναισθηματισμοί. Είμαι απόλυτα ειλικρινείς, θέλω για πολλούς λόγους να προχωρήσουν ΠΑΟΚ και ΆΕΚ, πιστεύω όμως, πως και οι δύο έχουν πολύ δύσκολη αποστολή. Παίζουν με ομάδες που έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματος τους και αναμφισβήτητα έχουν περισσότερη ποιότητα.

Το ποντάρισμα μου θα είναι στο Χ2Δ της Σπάρτακ Mόσχας στην Τούμπα που δίνεται στο 1,70 και στον άσο της Σέλτικ στο 1,71 από το stoiximan.gr.

Το καλοκαίρι δεν είναι καλή εποχή για να βρίσκεις ομάδες από την Ρωσία, η τις καλές Ουκρανικές στον δρόμο σου και η άμυνα του ΠΑΟΚ που με την μετατόπιση του Κρέσπο στα αριστερά και την παρουσία του Χατσερίδη δίπλα στον Βαρέλα θα γίνει πιο βαριά, θα έχει πολύ δύσκολο έργο με τούς Λουίζ Ανδριάνο, Πρόμες. Το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι να μην αποκλειστεί από το πρώτο παιχνίδι και ακόμα και μία ισοπαλία, δεν θα είναι καταστροφή.

Η Σέλτικ έχει παίξει 4 προκριματικά παιχνίδια, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και το γεγονός αυτό από μόνο του, της δίνει τεράστιο πλεονέκτημα. Για την ΆΕΚ είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Το δίδυμο Οικονόμου, Λαμπρόπουλου δεν είναι για το επίπεδο της αναμέτρησης και η Σέλτικ στο γήπεδο της είναι αποτελεσματική. Για την ακρίβεια έχει εκπαιδευτεί τα δύο χρόνια με τον Ρότζερς, στο να παίζει με κάτω την μπάλα και να δημιουργεί συνεργασίες στην κατοχή της.


(μονά)
20:00 ΠΑΟΚ-Σπαρτακ Μόσχας Χ2 1,70 stoiximan
21:45 Σέλτικ-ΆΕΚ 1 1,71 stoiximan

Photo Credits: eurokinissi