ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Τσάρλυ: Δύο over και Ισλανδία

Οι Άγγλοι δεν μπορούν να βρουν σοβαρό ανταγωνισμό, σε όμιλο με το Κόσοβο, Τσεχία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία.

Οι Άγγλοι δεν μπορούν να βρουν σοβαρό ανταγωνισμό, σε όμιλο με το Κόσοβο, Τσεχία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία.

Οι Άγγλοι δεν μπορούν να βρουν σοβαρό ανταγωνισμό, σε όμιλο με το Κόσοβο, Τσεχία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία. Έχουν κερδίσει με χαρακτηριστική άνεση και τα τρία παιχνίδια που έχει δώσει.  5-0 τους Τσέχους εντός, 5-1 στο Μαυροβούνιο και το περασμένο Σάββατο επικράτησαν με 4-0 εντός έδρας της Βουλγαρία. Παρότι οι Βούλγαροι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα έπαιξαν μαζική άμυνα δίχως να θελήσουν να πάρουν το παραμικρό ρίσκο, δεν κατάφεραν να αποφύγουν μία βαριά ήττα. Είναι δύσκολο για τόσο κατώτερους ποδοσφαιριστές, να σταματήσουν την ταχύτητα του Στέρλινκ, να παίξουν τον Κέιν μέσα στην περιοχή και  να σπάσουν το πρέσινκ. Το Κόσοβο είναι η ομάδα έκπληξη του ομίλου, προέρχεται από δύο τεράστιες νίκες στην Σόφια και το περασμένο Σάββατο με την Τσεχία εντός, όμως δεν μπορεί να δώσει μάχη στο Ουέμπλεϊ. Νίκη των Άγγλων με όver 2,5 είναι μία συντηρητική επιλογή, στο 1,47, από το stoiximan.gr,  το απλό over στο 1,42.

Στον δεύτερο όμιλο τα πράγματα πήγαν σύμφωνα με την λογική. Καθάρισαν οι Πορτογάλοι τους Σέρβους και οι Ουκρανοί έκαναν περίπατο στην Λιθουανία. Μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου, έγινε ξεκάθαρο πως το δίδυμο που θα πάρει την απευθείας πρόκριση στα τελικά, δεν αλλάζει. Οι Ουκρανοί του Σεφτσένκο κάνουν ένα εντυπωσιακό τουρνουά και οι Πορτογάλοι ανήκουν σε πιο υψηλό επίπεδο. Όποιος είδε έστω και για λίγο τους Λιθουανούς με την Ουκρανία καταλαβαίνει, πως δεν γίνεται να δώσουν μάχη απέναντι στους Πορτογάλους. Στο 1,42 δίνεται το απλό over 2,5 που αποτελεί μία συντηρητική επιλογή.

Είναι μεγάλο το 2,35 που δίνεται για να επικρατήσουν οι Ισλανδοί στην Αλβανία. Ο όμιλος οδηγείται σε μία μάχη, ανάμεσα σε Γαλλία, Ισλανδία και Τουρκία. Και οι τρεις μετράνε από 12 βαθμούς σε 5 παιχνίδια. Η λογική λέει, πως παρά την ήττα τους, στην Κωνσταντινούπολη, οι Γάλλοι θα πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο. Οι Ισλανδοί, έχουν λοιπόν σαν ντεσαβαντάζ, πως οι Τούρκοι έχουν κερδίσει τους Γάλλους εντός έδρας, έχουν περάσει από την Αλβανία, οπότε καταλαβαίνεται πως αν δεν περάσουν από την Ισλανδία και τα υπόλοιπα αποτελέσματα έρθουν σύμφωνα με την λογική, δεν θα τους κάνει ούτε η ισοπαλία στην Πόλη, που λογικά θα κριθεί η πρόκριση την προτελευταία αγωνιστική του ομίλου. Στο 2,35 το διπλό.


(μονά)
21:45 Αγγλία-Κόσοβο όver 2,5 1.42 stoiximan
21:45 Λιθουανία-Πορτογαλία όver 2,5 1.42 stoiximan
21:45 Αλβανία-Ισλανδία 2 2,35 interwetten

Photo Credits: AP/Brynjar Gunnarsson


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.