ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Τσάρλυ: Δύο δυνατά φαβορί

Υποχρέωση νίκης για το Περού, καθαρό αποτέλεσμα για την Βραζιλία.

Υποχρέωση νίκης για το Περού, καθαρό αποτέλεσμα για την Βραζιλία.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί, η έλλειψη αποτελεσματικότητας του Περού. Το παιχνίδι με την Βενεζουέλα σε μεγάλο βαθμό θύμιζε την πρεμιέρα του για το Μουντιάλ, όταν έχασε από την Δανία. Οι παίκτες του Γκαρέκα, αυτήν την φορά σκόραραν και δύο φορές, όμως το VAR ακύρωσε και τα δύο τέρματα. Πίεσαν πολύ,  εκμεταλλευόμενοι πως η Βενεζουέλα έμεινε από το 75ο λεπτό με παίκτη λιγότερο, είχαν και την ανεπανάληπτη τριπλή ευκαιρία, με την απίθανη αντίδραση του τερματοφύλακα της Βενεζουέλας. Για να μείνει το 0-0, χρειάστηκε ο τερματοφύλακας Φαρίνιες να κάνει αποκρούσεις καριέρας. Σε κάθε περίπτωση, το Περού σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσει εύκολα, έμεινε στην λευκή ισοπαλία και χρειάζεται να κερδίσει την Βολιβία για να μην μπλέξει. Ο τεχνικός Γκαρέκα στο τέλος του αγώνα, δήλωσε πως δεν χάσαμε την επιθετικότητα μας και έχει δίκιο, η ομάδα του δημιούργησε για να πάρει τον αγώνα, απλά ήταν επιπόλαιη και εξαιρετικά άτυχη. Θα βρει την δεύτερη αγωνιστική, έναν αντίπαλο που θα παίξει ταμπούρι, παθητικό ποδόσφαιρο και δεν έχει ούτε την ποιότητα, ούτε την θέληση να απειλήσει. Δεν γίνεται να επαναληφθούν τα ίδια ακραία πράγματα σε δεύτερο παιχνίδι. Το Περού έχει ανάγκη την νίκη, το διπλό δίνεται στο 1,45.

 Στην Βραζιλία κανείς δεν είναι ευχαριστημένος μόνο με την νίκη, θέλουν  καθαρά αποτελέσματα και υπάρχει η υποχρέωση για καλό ποδόσφαιρο. Στην πρεμιέρα, δέχτηκαν κάποιες χλιαρές αποδοκιμασίες στην λήξη του ημιχρόνου, στην συνέχεια όμως η εικόνα βελτιώθηκ. Ο Τίτι δεν είδε την ομάδα του να πετάει στο 3-0 με την Βολιβία, όμως υπήρξαν κάποιες καλές ειδήσεις για τον ίδιο. Το γεγονός πως ο Κουτίνιο, μπήκε στο τουρνουά με δύο τέρματα και δείχνοντας πως είναι έτοιμος  να ηγηθεί και πως οι Νέρες, Ριτσάρλισον, Φιρμίνο, έδειξαν να κουμπώνουν και είχαν μεταξύ τους συνεργασίες. Κράμα Ντασάεφ, Γιασίν χρειάστηκε να είναι ο Φαρινιές με το Περού, ώστε να κρατήσει το μηδέν η Βενεζουέλα, ήταν πολύ χειρότερη από το Περού, θα κρατήσει τον πόντο και θα δώσει την μάχη της, τελευταία αγωνιστική με την Βολιβία. Από τους τρείς ομίλους, περνάνε και οι δύο καλύτεροι 3οι , οπότε με 4 βαθμούς οι πιθανότητες είναι αυξημένες. Δύσκολα να πάρει βαθμό από την διοργανώτρια Βραζιλία. Στο 1,45 να κερδίσει με ασιατικό χάντικαπ 1,5 η Βραζιλία.


(μονά)
00.30 Βολιβία-Περού 2 1,45 interwetten 
03.30 Βραζιλία (-1,5)-Βενεζουέλα 1 1.45 interwetten

Photo Credits: AP/Nelson Antoine


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.