ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Τσάρλυ: Διαφορά ταχύτητας

Στο Ολύμπικο τελικό κυπέλλου, ανάμεσα σε Αταλάντα και Λάτσιο. 

Στο Ολύμπικο τελικό κυπέλλου, ανάμεσα σε Αταλάντα και Λάτσιο. 

Σε αυτές τις περιπτώσεις τα πράγματα είναι απλά, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να ποντάρεις την καλύτερη ομάδα και τον στόχο. Το καλό στην προκειμένη περίπτωση είναι πως επειδή ο τελικός γίνεται στην φυσική έδρα της Λάτσιο, οι εταιρίες δίνουν απόλυτη ισορροπία. Πριν δέκα ημέρες  έπαιξα ξανά οι δύο ομάδες στο Ολύμπικό. Για την Λάτσιο ήταν η τελευταία ευκαιρία να επιστρέψει στην μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προηγήθηκε, αλλά αποδείχτηκε πως δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το ποδόσφαιρο ταχύτητας της Αταλάντα. Δεν είναι τυχαία η εντυπωσιακή πορεία της ομάδας του Μπέργκαμο, το ποδόσφαιρο έχει πάει στην ταχύτητα και η Αταλάντα παίζει με διαφορά το πιο γρήγορο ποδόσφαιρο στην Ιταλία. Και οι δύο ομάδες δουλεύουν παραλλαγές τακτικών με τριάδα στην άμυνα.  Στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων ο Ρόμουλο υπέφερε από τον Καστάνιε,  οι δύο ποδοσφαιριστές λόγω τακτικής παίζουν ολόκληρη την πλευρά και η κυριαρχία του 23ετών Βέλγου απέναντι στον έμπειρο Ιταλό, έδωσε την κυριαρχία στην πλευρά που αγωνίζονται στην Αταλάντα.

Είναι θέμα προσόντων δεν βλέπω τον λόγω να μην επαναληφθεί, όπως για ακόμα ένα παιχνίδι δεν πιστεύω πως θα μπορέσουν οι Μπάστος, Ατσέρμπι,Γουάλας να αντιμετωπίσουν την ταχύτητα των Ίλισιτς, Ζαπάτα, Γκόμες. Απόλυτη ισορροπία δίνουν οι εταιρίες, σε ένα ζευγάρι που έχει φανερά καλύτερη ομάδα. Ποντάρισμα στο 1,90 που δίνεται για κατάκτηση της Αταλάντας.


(μονό)
21.45 Αταλάντα-Λάτσιο κατάκτηση Αταλάντα 1,90 stoiximan

Photo Credits: AP/Luca Bruno


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.