ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Τρίτη (11/9): Από το 1.55 έως το 2.76

Στο ματς με ελληνικό ενδιαφέρον, η εθνική μας δοκιμάζεται στην έδρα της Ουγγαρίας.

Στο ματς με ελληνικό ενδιαφέρον, η εθνική μας δοκιμάζεται στην έδρα της Ουγγαρίας.

Στο ματς με ελληνικό ενδιαφέρον, η εθνική μας δοκιμάζεται στην έδρα της Ουγγαρίας.

Δείτε αναλυτικό preview για το ματς εδώ.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Φινλανδία υποδέχεται την Εσθονία. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το δεξί στην διοργάνωση, 1-0 την Ουγγαρία, σε ένα ματς που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.  Με καλή ψυχολογία και χωρίς νέα προβλήματα, πάει για το δύο στα δύο, κόντρα σε μια Εσθονία, που δεν έδειξε πολλά πράγματα και στο ματς με την εθνική μας. Πάμε με τους γηπεδούχους.

Στο άλλο μεγάλο ματς της ημέρας, για την 1η κατηγορία και τον 4ο όμιλο, η Ισπανία υποδέχεται την Κροατία. Οι γηπεδούχοι θέλουν να αφήσουν πίσω την κακή πορεία στο Μουντιάλ και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, αρχίζοντας με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο Nations League. Η Κροατία από την άλλη, θέλει να δείξει πως η πορεία στο Μουντιάλ δεν ήταν πυροτέχνημα και πως έχει ακόμα μέλλον. Ανοιχτά για την νίκη θα παίξουν και οι δύο ομάδες, με το over 2.5 να παίζει δυνατά.

Μεγάλο φαβορί το Βέλγιο στην έδρα της Ισλανδίας. Το διπλό όλο και πέφτει, αλλά και πάλι δεν βλέπουμε τόσο εύκολη επικράτηση. Οι ισλανδοί είναι σκληρά καρύδια και αν βρουν ένα γκολ θα βάλουν δύσκολα στο Βέλγιο. Καλύτερη επιλογή και εδώ το over 2.5 το οποίο προσφέρεται σε πολύ καλές τιμές.

Για την 2η κατηγορία, η Βοσνία υποδέχεται την Αυστρία. Οι γηπεδούχοι μπορεί να έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη, η Αυστρία όμως δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς με το over 2.5 να παίζει δυνατά.

Για την τέταρτη κατηγορία και τον 2ο όμιλο, η Μολδαβία υποδέχεται την Λευκορωσία. Σταθερά σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι, πάνε από ήττα σε ήττα, ενώ παραμένουν χωρίς τρίποντο στα 14 τελευταία. Στην πρεμιέρα, έφαγαν τέσσερα από το Λουξεμβούργο. Η Λευκορωσία από την άλλη, δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στο αδύναμο Σαν Μαρίνο και το κέρδισε με το ευρύ 5-0. Σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο για το διπλό, το οποίο πάντως έχει πάρει την κατηφόρα.

Στο άλλο ματς του ομίλου, το Σαν Μαρίνο υποδέχεται το Λουξεμβούργο. Μεγάλη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, το μόνο που αξίζει να κοιτάξουμε είναι οι νίκη των φιλοξενούμενων με πολλά γκολ (+3, +4).


(betblogιες)
21:45 Ουγγαρία - Ελλάδα 2 (2.76 stoiximan)
21:45 Φινλανδία - Εσθονία 1 (1.55 stoiximan)
21:45 Ιπσανία - Κροατία over 2.5 (2.08 stoiximan)
21:45 Ισλανδία - Βέλγιο over 2.5 (1.67 stoiximan)
21:45 Βοσνια - Αυστρία over 2.5 (2.25 stoiximan)
21:45 Μολδαβία - Λευκορωσία 2 (1.83 stoiximan)

Photo Credits: eurokinissi