ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Πέτρος Δριτσάκος: Τριπλό χτύπημα με σημείο, κάρτες και over

Περάσαμε και την περίοδο με σωστές επιλογές και ρέντα, ήρθαν και οι "ατυχίες" και οι αποτυχίες, πολλές φορές στις λεπτομέρειες, αλλά...θα περάσουν κι αυτές.

Περάσαμε και την περίοδο με σωστές επιλογές και ρέντα, ήρθαν και οι "ατυχίες" και οι αποτυχίες, πολλές φορές στις λεπτομέρειες, αλλά...θα περάσουν κι αυτές.

Οι "Αγγλιδούλες" παραμένουν στη στήλη Σαββάτου, πάντα με μεγάλες αποδόσεις και με πίστη σε διάβασμα των ματς καλύτερα από τους μπούκ, που κατά τη γνώμη συχνά αγνοούν ένα δυνατό μομέντουμ βασιζόμενοι σε συνολικά στατιστικά. Αν προσέξετε, με τις αποδόσεις που επιλέγονται, ουσιαστικά πάμε για ένα ταμείο στο δίμηνο που μας δίνει το break-even. Είναι ένα ποντάρισμα που ξέρω πως αρέσει σε πολλούς από εσάς κάθε Σάββατο απόγευμα. Η τριάδα απαρτίζεται αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά από την Α' Αγγλίας, την κατηγορία με την καλύτερη "συμπεριφορά" φέτος από τις μικρές Αγγλίες για όσους παίζουν όβερ.

Δείτε το ζευγάρωμα Ντόνκαστερ-Φλίτγουντ, είναι δύο ομάδες με φοβερά σερί αμφίσκορων και όβερ και όμως το μεταξύ τους ματς είναι μεγάλο αουτσάιντερ και η τιμή εκτοξεύεται. Πολύ ελκυστικό για να αγνοηθεί. Απλοϊκό σκεπτικό θα μου πείτε, αλλά για μένα παίζεται και ας χαθεί, είναι πολύ ψηλά...

Η Πλίμουθ είναι ασταμάτητη επιθετικά, δέχεται όμως και γκολ σε 5 από τα 6 πρόσφατα, η Όξφορντ έχει 5 σερί αμφίσκορα και ταυτόχρονα όβερ. Κι εδώ είχαμε τιμή καθαρού αουτσάιντερ που γύρισε όμως σε ελαφρύ φαβορί και τώρα είναι σωστή για τα δεδομένα του ματς και τα πρόσφατα στατιστικά των δύο ομάδων. 

Γεμάτα είναι και τα πρόσφατα ματς της γηπεδούχου Σκάνθορπ και η φιλοξενούμενη - και απρόβλεπτη γενικά- Νορθάμπτον "γράφει" σερί τα αμφίσκορα και τα όβερ εκτός έδρας. Επίσης απόδοση αουτσάιντερ.

Εννοείται πως σε αυτές τις Αγγλικές τριάδες, η μίζα μας παραμένει σχετικά χαμηλά.

Η δυάδα καρτών ξεκινάει από την Μπουντεσλίγκα όπου υπήρξαν πολλά υποψήφια ματς αλλά τελικά επέλεξα το ζευγάρωμα της Κολονίας  με το Ανόβερο. Δύο ομάδες από τις πλέον "άτακτες" της κατηγορίας, σε ένα ακόμα ματς-τελικό για τους γηπεδούχους και με το διαιτητή Σμίντ να έχει πολύ καλά στατιστικά. Το όριο ανεβαίνει αλλά μαζί του και η απόδοση που γίνεται ιδιαίτερα ελκυστική για ένα τέτοιο παιχνίδι που άνετα μπορεί να ξεφύγει.

Αργότερα η ουραγός του Ισπανικού πρωταθλήματος Μάλαγα υποδέχεται την Βαλένθια που κι αυτή έχει πολλές κάρτες μακριά από το Μεστάγια. Περιμένω σκληρό παιχνίδι και με διαιτητή τον αυστηρό και σε "οίστρο" τον τελευταίο καιρό Τρουχίγιο ,οι κάρτες είναι εξαιρετική επιλογή αφού και το όριο μένει χαμηλά.

Σε αυτό το παιχνίδι κρύβεται και το καλύτερο σημείο του προγράμματος, το διπλό της Βαλένθια. Η Μάλαγα θα το παλέψει αλλά θεωρώ απίθανο να σώσει την κατηγορία, έχει πολύ μέτρια ομάδα και άσχημη ψυχολογία που είναι ότι χειρότερο για τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί. Η φιλοξενούμενη είναι πολύ ανώτερη ποιοτικά και βέβαια ψυχολογικά λόγω της σπουδαίας σεζόν που κάνει. Ο Μαρθελίνο έκανε επιτέλους ομάδα τη Βαλένθια και δεν πρέπει να σταματήσει στην πιό εύκολη έδρα της Πριμέρα, η Μάλαγα έχει μόλις 9 γκολ σε 11 εντός έδρας ματς. Ρόλο παίζει βέβαια η εξαιρετική απόδοση πάνω από το διπλασιασμό που περιμένω να πέσει ως το βράδυ...


(τριάδα)
17:00 Ντονκάστερ – Φλίτγουντ over 2.5 2,30 stoiximan
17:00 Οξφορντ – Πλίμουθ over 2.5 1,75 stoiximan
17:00 Σκάνθορπ – Νορθάμπτον over 2.5 1,91 stoiximan

(δυάδα)
16:30 Κολώνια - Ανόβερο over 4.5 κάρτες 2,22 stoiximan
21:45 Μάλαγα - Βαλένθια over 5.5 κάρτες 1,70 stoiximan

(μονό)
21:45 Μάλαγα – Βαλένθια 2 2,08 stoiximan

Photo Credits: Facebook Valencia CF