ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Πέτρος Δριτσάκος: Τελικός Μουντιάλ: Για πρώτη φορά στα χρονικά

Νεωτερισμοί στο ποδόσφαιρο, νεωτερισμοί και στο στοίχημα...

Νεωτερισμοί στο ποδόσφαιρο, νεωτερισμοί και στο στοίχημα...

Άλλωστε από εδώ διαβάσετε πρώτοι μελετημένες προτάσεις από πέρυσι για το στοίχημα στις κάρτες που εξελίχθηκαν σε σημαντικό παράγοντα ακόμα για κριτήριο πρόκρισης σε ισοβαθμία στη διοργάνωση( βλέπε Ιαπωνία). Και είχαμε και πολλές επιτυχίες κατά τη διάρκεια της σεζόν με παρολί κλπ...

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Γαλλία - Κροατία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Εδώ τονίστηκε πολλές φορές η αξία για σκόρερς αμυντικούς με πλούσιες αποδόσεις, όσοι ακολούθησαν κέρδισαν (το ίδιο συνέβη και στο πρόσφατο Euro...)

E, εδώ για απόψε θα ποντάρουμε σε κάτι εντελώς καινούριο. H αλήθεια είναι πως δεν έχω να πω και κάτι σοφό για το ματς, σωστός ο φαβοριτισμός της Γαλλίας, αίνιγμα το στοίχημα στα γκολ (χμμ, τα σέντερ μπακ θα τα "τιμήσω"...).

Στο Μουντιάλ είδαμε (και σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στη σεζόν που τελείωσε) τη χρήση της τεχνολογίας μέσω του VAR. Από τα προημιτελικά οι διαιτητές σχεδόν αγνόησαν τη διαδικασία όπως και στον μικρό τελικό, δε βγήκαν είναι η αλήθεια και οι φάσεις.

Στον τελικό το διακύβευμα είναι τεράστιο, οι παίκτες θα ζητούν τη χρήση του, περιμένω δυνατό ματς με φάσεις, ο διαιτητής θέλει να είναι σίγουρος και περιμένω πως θα το συμβουλευτεί.  

Βρίσκω την απόδοση εξαιρετική για όβερ 0,5 VAR και θα ρισκάρω - με μικρότερη μίζα - προκαλώντας και την τύχη του... πρωτάρη πως θα το χρησιμοποιήσει τουλάχιστον δύο φορές. 


(μονά)
18:00 Γαλλία - Κροατία Χρήση VAR over 0.5 2,00 stoiximan
18:00 Γαλλία - Κροατία Χρήση Var over 1.5 3.50 stoiximan

Photo Credits: AP/Gregorio Borgia