ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Πέτρος Δριτσάκος: Τα αντιστοιχηματικά προκριματικά του Euro

Eλάχιστα ασχολήθηκα με τη διαδικασία των προκριματικών σε στοιχηματικό επίπεδο...

Eλάχιστα ασχολήθηκα με τη διαδικασία των προκριματικών σε στοιχηματικό επίπεδο...

Δεν μετανιώνω βέβαια αφού δε νομίζω πως προκύπτουν ευκαιρίες βάσει αποδόσεων και στο αποκούμπι-στοίχημα καρτών αντιμετωπίζουμε "εχθρικό" τοπίο. Υπάρχει "χαλαρότητα" τόσο σε επίπεδο έντασης και μαρκαρισμάτων αλλά και σχεδόν καθόλου διάθεση αυστηρότητας από τους διαιτητές.

Η διαδικασία βέβαια προχωράει σε σημαντικά πλέον ματς και αυτό ενδέχεται να αλλάξει.

Σε κάθε περίπτωση, απόψε υπάρχει ο συνδυασμός που μπορεί να μας δώσει την επιτυχία για το στοίχημα-φετίχ και σε αυτή τη διοργάνωση. Θα δοκιμάσω μάλιστα μια δυάδα και μάλιστα με σχετικά δυνατό ποντάρισμα.

Τα όρια μένουν χαμηλά και συνοδεύονται από τιμή φαβορί, σε δύο ματς σημαντικά που σφυρίζουν διαιτητές που μας έχουν δώσει "ταμεία" και στο παρελθόν. Ο Τάσος Σιδηρόπουλος (στο Σκωτία-Ρωσία) μας έδωσε πριν λίγες μέρες σωστή πρόβλεψη στην Τρίπολη ( θα θυμάστε ίσως πως έχει προηγηθεί ,όπως αναφέρθηκε, το 'Αντβερπ-Άλκμααρ στο Γιουρόπα Λιγκ με ρεκόρ καρτών),  ο Ρώσος Καράσεφ (Σλοβενία-Πολωνία) δεν έχει προδώσει ποτέ τη στήλη και φιλοξενείται συχνά στα ευρωπαϊκά κύπελλα και σε παιχνίδια εθνικών ομάδων. 


(δυάδα)
21:45 Σλοβενία - Πολωνία over 3.5 κάρτες 1.67 stoiximan
21:45 Σκωτία - Ρωσία over 3.5 κάρτες 1.62 stoiximan

Photo Credits: AP/Boris Grdanoski


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.