ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Πέτρος Δριτσάκος: Συγκρατημένα και κόντρα στο προφανές φαβορί

Πολλά κλισέ στο ποδόσφαιρο έχουν βγει από τη ζωή και η λεγόμενη "κατάρα" της πρεμιέρας είναι ένα από αυτά και μπορεί να εξηγηθεί...

Πολλά κλισέ στο ποδόσφαιρο έχουν βγει από τη ζωή και η λεγόμενη "κατάρα" της πρεμιέρας είναι ένα από αυτά και μπορεί να εξηγηθεί...

Πολλές φορές σε προηγούμενες διοργανώσεις Euro ή World Cup η πρεμιέρα έβγαλε προβλήματα για το φαβορί, την προηγούμενη νικήτρια ή- πιο πρόσφατα- τη διοργανώτρια. Λίγο η περίσταση, λίγο το άγχος του φαβορί, λίγο η τεράστια διάθεση που συνήθως δείχνει το αουτσάιντερ κάνει και το αποψινό πρώτο ματς του Μουντιάλ σχετικά απρόβλεπτο.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Ρωσία - Σαουδική Αραβία με 300+ ειδικά στοιχήματα και προσφορά*-έκπληξη  στο Stoiximan.gr (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις) 

Οι μπούκ θεωρούν μεγάλο φαβορί τη Ρωσία αλλά υπερβάλλουν και οι αποδόσεις δείχνουν το δρόμο για όποιον θέλει να συμμετέχει στοιχηματικά στην πρεμιέρα (δηλαδή σχεδόν σε όλους...). Επιπρόσθετα η γνώμη μου για τη Ρωσία είναι αρνητική, πρόκειται για αργή ομάδα χωρίς ταλέντο, χωρίς εμπειρία (δεν έπαιξε βέβαια και προκριματικά), με μάλλον μέτριο προπονητή και για αυτό ούτε οι ίδιοι οι Ρώσοι δεν εμφανίζονται αισιόδοξοι (αυτό βέβαια είναι και χαρακτηριστικό του λαού αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία...). Η Σαουδική Αραβία έχει γρήγορη ομάδα, άγνοια κινδύνου και αν δε "ψαρώσει" μπορεί να απειλήσει, να σκοράρει και τότε θα είναι δύσκολα για τη γηπεδούχο. 

Συνυπολογίζω την αναμενόμενη συμπάθεια της διαιτησίας για τη διοργανώτρια, το μικρό "μέγεθος" ως φανέλα για τους Άραβες και περισσότερο από όλα πως πάμε για μεγάλη διαδρομή και δεν είναι ανάγκη να υποστούμε φθορές από νωρίς. Είναι και ο βασικός λόγος που δεν τοποθετήθηκα καθόλου στο καυτό ερώτημα "νικήτρια διοργάνωσης" και έμεινα στην πρόβλεψη Γκριζμάν.

Θα πάμε μέρα-μέρα, μικρή μίζα στην πρεμιέρα για την έκπληξη (πιό πολύ στην ισοπαλία, πιθανότατα με 1-1...) και καλή διασκέδαση και κέρδη για όλους!


(μονά)
18:00 Ρωσία - Σαουδική Αραβία: Χ (4.50-Stoiximan)
18:00 Ρωσία - Σαουδική Αραβία: 2 (10.50-Stoiximan)

Photo Credits: AP/Pavel Golovkin