ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Πέτρος Δριτσάκος: Όλη η προσοχή στα θερμά βράδια του Κόπα Αμέρικα

Με το καλοκαίρι εδώ, σε περίοδο χαμηλών στοιχηματικών τόνων, το Κόπα Αμέρικα τραβάει τα βλέμματα.

Με το καλοκαίρι εδώ, σε περίοδο χαμηλών στοιχηματικών τόνων, το Κόπα Αμέρικα τραβάει τα βλέμματα.

Στο Πόρτο Αλέγκρε και για τον 1ο όμιλο, που έχει ως φαβορί τη Βραζιλία, η Βενεζουέλα αντιμετωπίζει το Περού και οι μπουκ θεωρούν το ματς αμφίρροπο, βάσει των αποδόσεων. Όμως εγώ βλέπω πολλά επιχειρήματα για τους Περουβιανούς και έτσι οι τιμές με βάζουν στο παιχνίδι από την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Το Περού άρεσε στο Μουντιάλ και έχει την ίδια ομάδα, ένα δεμένο και ταλαντούχο σύνολο υπό τον κόουτς Γκαρέκα, έχει σπουδαία παράδοση στο θεσμό (2 κατακτήσεις, 13 φορές στην τετράδα) και με τις πρόσφατες επιτυχίες έχει χτίσει χαρακτήρα και θα ψάξει τη διάκριση. Η Βενεζουέλα είναι βελτιωμένη, έχει κάποιες ποιοτικές μονάδες αλλά υπολείπεται σε εμπειρία, φιλοδοξία και δέσιμο ομάδας.

Οι τιμές επιτρέπουν παιχνίδι σε εξαιρετικά επίπεδα για την καλύτερη ομάδα του ζευγαριού.


(μονό)
22:00 Βενεζουέλα - Περού 2 2,60 stoiximan 

Photo Credits: AP/Martin Mejia


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.