ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Πέτρος Δριτσάκος: Μια πρώτη "βολή" στην Eurovision

Σαν πυροβολισμός ακούγεται - και είναι και διπλός- , ανάμεσα στα ποδοσφαιρικά φινάλε της σεζόν....

Σαν πυροβολισμός ακούγεται - και είναι και διπλός- , ανάμεσα στα ποδοσφαιρικά φινάλε της σεζόν....

H διεξαγωγή των ημιτελικών βοηθάει πολύ σε ...εξαγωγή συμπερασμάτων κάθε χρόνο. Από την πρώτη στιγμή που άκουσα το τραγούδι της Αυστραλίας κατάλαβα πως θα έπαιζε ρόλο στο φετινό διαγωνισμό και περίμενα την εμφάνιση και τη σκηνική παρουσία. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος...

Οι Αυστραλοί έχουν γούστο στις τέχνες, λίγο ιδιαίτερο σε μουσική και σινεμά, το δείχνουν σχεδόν κάθε φορά τα τελευταία χρόνια στη Eurovision και συνήθως διακρίνονται. Έτσι και φέτος, με ξεχωριστή συμμετοχή σε τραγούδι και εμφάνιση στη σκηνή και στην τηλεόραση, κάτι που μετράει βέβαια πολύ. Σημαντικό ρόλο παίζουν πλέον και οι κριτικές επιτροπές και νομίζω θα είναι ιδιαίτερα θετικές, "φιλίες" επίσης υπάρχουν και πολλές συμπάθειες...

Δε ξέρω αν μπορεί και να κερδίσει, ίσως υπάρχει και ένα πρόβλημα αφού θα πρέπει η επόμενη διοργάνωση να γίνει "down under" (αν και έχει ακουστεί η εναλλακτική λύση μιας ευρωπαϊκής χώρας με know-how όπως πχ. η Σουηδία), αλλά οι αποδόσεις επιτρέπουν παιχνίδι για το υψηλό πλασάρισμα του "Zero Gravity".

H δεύτερη περίπτωση και αξίζει να αναφερθεί εδώ είναι για ένα τρακ που είναι κοντά στο γούστο μου και με έκπληξη διαπιστώνω πως αρέσει πολύ και προκρίθηκε επίσης χωρίς πρόβλημα από τον πρώτο ημιτελικό. Η συμμετοχή της Ισλανδίας απλά δεν περιγράφεται όσον αφορά στο οπτικό κομμάτι, ηχητικά πλησιάζει στους Rammstein (για όσους γνωρίζουν...) και το καλό πλασάρισμα του (περιμένω υψηλή βαθμολόγια από το κοινό) είναι επίσης μια καλή επιλογή.

Για μένα υπάρχει εδώ μεγάλη αξία και θεωρώ πιθανό οι τιμές να αλλάξουν και στις δύο περιπτώσεις, ίσως και άμεσα, άρα χρειάζεται γρήγορη "κίνηση". 

Για αυτό το λόγο και η έκτακτη στήλη μεσοβδόμαδα και ενόψει Σαββάτου και τελικού...

Ενδεικτικά τιμές για νίκη με συντηρητικό ποντάρισμα, πιο πολύ για τη συμμετοχή στην παρούσα φάση ,όσο για τα πλασαρίσματα, αποδόσεις πάνω από το διπλασιασμό, για τετράδα και πεντάδα, αποτελούν value και στις δύο μου επιλογές. Oταν εμφανιστούν από τους μπούκ, θα εμφανιστούν και εδώ, με σημαντικό ποντάρισμα.


(μονά)
(μονά)
Eurovision νικητής: Αυστραλία 7.00 stoiximan
Eurovision νικητής: Ισλανδία 17.00 stoiximan
Eurovision: Αυστραλία 4αδα 2.35 stoiximan
Eurovision: Ισλανδία 4αδα 2.80 stoiximan

Photo Credits: AP Sebastian Scheiner


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.