ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Πέτρος Δριτσάκος: Με εμφανείς αδυναμίες οι άμυνες του δεύτερου ημιτελικού

Πρόβλημα στην άμυνα έχουν και οι δύο ομάδες απόψε, το ξέρουν, να τα διορθώσουν μπορούν;

Πρόβλημα στην άμυνα έχουν και οι δύο ομάδες απόψε, το ξέρουν, να τα διορθώσουν μπορούν;

Η Αγγλία με μόλις τρία γκολ στη διοργάνωση από "κανονική ροή" (5 στατικές φάσεις, 3 πέναλτι) έχει μεγάλο πλεονέκτημα ψηλά όπου δύσκολα βγαίνουν τα μαρκαρίσματα για τους Κροάτες που έδειξαν ευάλωτοι εκεί και σε προηγούμενα ματς. Οι Κροάτες δημιουργούν περισσότερο (μόλις 1 γκολ από "στημένο" και 1 πέναλτι σε 10 γκολ) και μπορούν να χτυπήσουν την Αγγλία και από τα άκρα (με τον Γιάνγκ και ακόμα περισσότερο τον Τρίπιερ να ρισκάρουν ανεβαίνοντας πολύ) και από τον άξονα όπου μπορεί να απομονωθεί ο Χέντερσον ανάμεσα σε Μόντριτς και Ράκιτιτς. 

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Κροατία - Αγγλία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Δε νομίζω πως οι δύο αυτές ομάδες μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο παιχνιδιού τους επιθετικά και η μέχρι τώρα εικόνα τους μας οδηγεί στοιχηματικά.Ακόμα και στην παράδοση ξεχωρίζουν ματς με πολλά γκολ, αλλά θα αρκεστούμε -με δυνατή μίζα- στο αμφίσκορο που έχει και ελκυστική τιμή για τα δεδομένα και την ισορροπία του συγκεκριμένου ζευγαρώματος.

Όσο για την τελική έκβαση του ημιτελικού, νομίζω θα κριθεί στην ενέργεια που θα βγάλουν οι Κροάτες -που έδειξαν ήδη σημεία κούρασης- απέναντι σε μια νεανική και δυναμική ομάδα. Αν τα καταφέρουν εκεί μπορούν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους.

Αυτό και πολλά άλλα θα τα δούμε απόψε. Καλή διασκέδαση!


21:00 Κροατία - Αγγλία goal/goal 2.08 stoiximan

Photo Credits: AP/Matthias Schrader