ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Πέτρος Δριτσάκος: Κόντρα χωρίς αύριο στο Άμστερνταμ

Ο ΠΑΟΚ θα παλέψει στην Ολλανδία και το διακύβευμα μεγάλο...

Ο ΠΑΟΚ θα παλέψει στην Ολλανδία και το διακύβευμα μεγάλο...

Προφανώς μετά το αποτέλεσμα του πρώτου ματς ο Άγιαξ έχει πλεονέκτημα. Περιμένω όμως την ελληνική ομάδα σούπερ-μαχητική και σε ματς-τελικό έχω την αίσθηση πως και οι γηπεδούχοι θα "είναι στην πρίζα". 

Το κίνητρο βέβαια είναι πολύ μεγάλο, παιχνίδι χωρίς αύριο και για τους δύο. Στην επιλογή μου πάντα για το αγαπημένο μας στοίχημα-φετίχ παίζουν πρωταρχικό ρόλο το όριο και ο ρέφερι. Ο Πόσον είναι "δοκιμασμένος" από τη στήλη και μας έχει δώσει επιτυχίες, είναι διαιτητής που δε χαρίζεται. Το όριο παραμένει σε φυσιολογικά επίπεδα και μάλιστα συνοδεύεται από εξαιρετική απόδοση.

Δυνατό ποντάρισμα αφού όλα τα επιμέρους στοιχεία δίνουν το "οκ"...


(μονό)
21:30 Άγιαξ - ΠΑΟΚ over 4.5 κάρτες 2.12 stoiximan

Photo Credits: eurokinissi


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.