ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Πέτρος Δριτσάκος: Φαβορί και αουτσάιντερ στον 7ο προκριματικό όμιλο Euro

To Σαββατοκύριακο πέρασε χωρίς μεγάλες συγκινήσεις για τη στήλη που επανέρχεται με ευνοϊκές συνθήκες...

To Σαββατοκύριακο πέρασε χωρίς μεγάλες συγκινήσεις για τη στήλη που επανέρχεται με ευνοϊκές συνθήκες...

Ο 7ος όμιλος έχει μεγάλο ενδιαφέρον και ούτε οι Πολωνοί μπορούν πλέον να αισθάνονται ασφαλείς μετά την ήττα στη Σλοβενία. Τώρα υποδέχονται την Αυστρία που, στα "χαρτιά", μοιάζει να είναι το δεύτερο φαβορί του γκρούπ. Στο άλλο παιχνιδι η μάχη των αουτσάιντερ Σλοβενία-Ισραήλ έχει εξίσου σοβαρό διακύβευμα με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στη ρήξη του δίπολου.

Σχεδίαζα μια δυάδα με τα δύο αυτά παιχνίδια αφού και οι ρέφερι είναι "βολικοί" για το στόχο του στοιχήματος-φετίχ. Όμως κάτι με φόβισε στα πρόσφατα στατιστικά του Κασάι που παίζει το Πολωνία-Αυστρία και βλέποντας πως η τιμή στο Σλοβενία-Ισραήλ επιτρέπει μονό παιχνίδι αποφάσισα να κάνω μια μικρή...ντρίμπλα σε αντίθεση με τις συνήθειες μου για δυάδα καρτών...

Ρέφερι ο Άντονι Τέιλορ που φιλοξενείται συχνά στη στήλη με επιτυχία και έχει ξεκινήσει με...οίστρο τη σεζόν εντός και εκτός Αγγλίας. Δύο ομάδες που θα πάνε για τη νίκη και το δικαίωμα στην ελπίδα, σκληρές αμφότερες και με αρκετές κάρτες ως τώρα στην κούρσα των προκριματικών μπορούν να μας δώσουν το όριο που ανεβαίνει λίγο αλλά έχει ελκυστική τιμή.


(μονό)
21:45 Σλοβενία - Ισραήλ over 4.5 κάρτες 2,08 stoiximan

Photo Credits: AP/Darko Bandic


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.