ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Πέτρος Δριτσάκος: Από νωρίς το όποιο ρίσκο

Στο απογευματινό πρώτο σκέλος του Τσάμπιονς Λιγκ, το ματς της Μόσχας δεν θα το έλεγα και τόσο ενδιαφέρον ποδοσφαιρικά, θεωρώ και τις δύο ομάδες πολύ μέτριες φέτος.

Στο απογευματινό πρώτο σκέλος του Τσάμπιονς Λιγκ, το ματς της Μόσχας δεν θα το έλεγα και τόσο ενδιαφέρον ποδοσφαιρικά, θεωρώ και τις δύο ομάδες πολύ μέτριες φέτος.

Όμως η ισορροπία του ζευγαριού στο γκρούπ σε συνδυασμό με την απόδοση στα γκολ μου τράβηξε την προσοχή και είδα πως υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία. Η "κατάρα" του Ακινφέεφ και η ευάλωτη και αργή Ρώσικη άμυνα, η ανώμαλα -ίσως και άδικα- χαμηλή παραγωγικότητα της Μπενφίκα ως τώρα που την ίδια στιγμή όμως έχει μεγάλα προβλήματα στα μετόπισθεν. Οι Μοσχοβίτες έχουν μεγάλο κίνητρο νίκης και όχι ισοπαλίας, οι Λουζιτανοί θα παίξουν για τη ζημιά χωρίς ουσιαστικό άγχος. 

Στο ίδιο ματς με ενδιαφέρουν και οι κάρτες που βρίσκονται σε φυσιολογικό όριο. Οι συνήθως "σοφτ" γηπεδούχοι θα είναι αυτή τη φορά πιό δυναμικοί, οι φιλοξενούμενοι είναι σταθερά νευρικοί (2 κόκκινες ήδη στη διοργάνωση) και ο διαιτητής Αϊτεκιν διανύει επίσης ...νευρική περίοδο και βγάζει πολύ ευκολότερα κάρτες απ' ότι συνηθίζει. Είναι και η απόδοση εξαιρετική, αξίζει το ρίσκο.

Η δυάδα στις κάρτες κλείνει με μια επιλογή από συγκεκριμένη εταιρεία που κατεβάζει σε ελκυστικό σημείο το όριο. Το Σπόρτινγκ-Ολυμπιακός είναι σαν τελικός, η γηπεδούχοι έχουν δεχτεί 9 κάρτες στα προηγούμενα δύο εντός έδρας ματς, ο πρωταθλητής Ελλάδας λογικά θα επιστρατεύσει και δύναμη και ακόμα και σε υψηλότερο όριο από το εδώ προτεινόμενο (που επαληθεύτηκε και στο πρώτο ματς) παίζεται.

Η δυάδα στα over ολοκληρώνεται με "ντρίμπλα" από το Τσάμπιονς Λιγκ, με ματς που διεξάγεται στο ίδιο χρονικό σημείο για το πρωτάθλημα της Ουρουγουάης, τρείς αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος Κλαουσούρα.  Η γηπεδούχος Χουβεντούδ πρέπει να πάρει το ματς απέναντι στη Λίβερπουλ του Μοντεβίδεο που θυμίζει πλέον σε επιδόσεις και την ομάδα της αγγλικής πόλης. Η απόδοση αουτσάιντερ έχει αξία και δεν μπορεί να αγνοηθεί. 

Και στις δύο δυάδες σχετικά χαμηλή μίζα, παίζουμε σε καλές αποδόσεις.


(δυάδα)
19:00 ΤΣ.Σ.ΚΑ Μόσχας - Μπενφίκα     OVER 2,5      2,05 stoiximan
22:00 Xουβεντούδ - Λίβερπουλ Μ.      OVER 2,5        1.88 stoiximan 

(δυάδα)
19:00 ΤΣ.Σ.ΚΑ Μόσχας - Μπενφίκα   OVER 4.5 ΚΑΡΤΕΣ   2.22 stoiximan
21:45 Σπόρτινγκ Λ. - Ολυμπιακός   OVER  4,5 KAΡΤΕΣ    1,57 stoiximan

Photo Credits: AP/Armando Franca