ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Παναγιώτης Τζαμπαζλής: Εμπιστοσύνη σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Εύκολα ή δύσκολα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναμένω να πάρουν τις νίκες απέναντι σε Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα, με το no goal να δίνει αξία στα σημεία.

Εύκολα ή δύσκολα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναμένω να πάρουν τις νίκες απέναντι σε Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα, με το no goal να δίνει αξία στα σημεία.

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται ο ΠΑΟΚ ο οποίος έχει ίσως το πιο εύκολο έργο από όλους τους διεκδικητές του τίτλου, καθώς φιλοξενείται από την Κέρκυρα που δείχνει να μη πιστεύει ιδιαίτερα σε κάτι θετικό, καθώς όλοι οι τιμωρημένοι δηλώθηκαν για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Έτσι αναμένεται να παραταχθεί αποδεκατισμένη απέναντι σε έναν πολύ φορμαρισμένο ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναμένεται να φτάσει στη νίκη και με λίγη σοβαρότητα, θα κρατήσει και το μηδέν στην άμυνα απέναντι στους αναπληρωματικούς της ομάδας του νησιού.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο την επιστροφή της στις νίκες στο ΟΑΚΑ σε ότι αφορά τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από μία σπουδαία πρόκριση απέναντι στον Λεβαδειακό, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχουν δείξει αρκετά προβλήματα. Η Ένωση είναι δίκαια το φαβορί, καθώς αναμένεται να παραταχθεί με επιθετικό σχήμα για ένα γρήγορο τέρμα. Στο ΟΑΚΑ δέχεται πολύ δύσκολα φάσεις και για αυτό θα την εμπιστευτώ, επιλέγοντας τη νίκη της με το no goal.

(δυάδα)
15:00 Κέρκυρα – ΠΑΟΚ: 2 & No Goal (1,83-Stoiximan)
19:30 ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: 1 & No Goal (1,73-Stoiximan)

Photo Credits: Eurokinissi