ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Ντίνος Ανδριανόπουλος: Βάση τα αμφίσκορα

Το γεγονός πως οι ομάδες δεν έχουν βρει ρυθμό μετά τη διακοπή, αλλά και οι κακές άμυνες, κάνουν πιο ελκυστικές επιλογές τα γκολ.

Το γεγονός πως οι ομάδες δεν έχουν βρει ρυθμό μετά τη διακοπή, αλλά και οι κακές άμυνες, κάνουν πιο ελκυστικές επιλογές τα γκολ.

Πονταρίσματα σε… θολά νερά μετά το χριστουγεννιάτικο διάλειμμα. Ακόμη δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων. Κάποιες μοιάζουν να έχουν επηρεαστεί αρκετά από την αγωνιστική απραξία που προηγήθηκε, άλλες λιγότερο.

Η Λιλ για παράδειγμα, έχει νέο προπονητή τον Γκαλτιέ κι έτσι, κανείς δεν μπορεί να πει πώς θα παρουσιαστεί στο παιχνίδι με την Καέν. Μία ομάδα ίδιου επιπέδου, στο γήπεδο της οποίας μετράει έξι σερί νίκες. Θα ψάξει το γκολ και μπορεί να το σημειώσει (ειδικά αν βρει χώρους για να τρέξει), θεωρείται όμως δύσκολο το να κρατήσει τη δική της εστία «ανέπαφη». Η άμυνά της έχει τεράστια κενά και δύσκολα θα καλυφτούν μονομιάς, παρά την αλλαγή προπονητή.

Στο Τρουά – Μπορντό οι δύο ομάδες έχουν απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς και καμία τη δυνατότητα να παίξει κλειστά και υπομονετικά. Αμφότερες οφείλουν να ρισκάρουν (λιγότερο ή περισσότερο), γιατί όποια χάσει τώρα, θα βρεθεί σε δύσκολα θέση. Τόσο η Τρουά όσο (κυρίως) η Μπορντό διαθέτουν τρύπιες άμυνες. Καμία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και το εκατέρωθεν σκοράρισμα μοιάζει πιθανό.


(δυάδα)
21.00 Καέν – Λιλ: G-G (2,05), Stoiximan
21.00 Τρουά – Μπορντό: G-G (1,88), Stoiximan

Photo Credits: Facebook FC Girondins de Bordeaux