ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Ντενίς Μάρκο: Υψηλό το 1.90

Παιχνίδι με δυο μονά από Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών και το Gold Cup.

Παιχνίδι με δυο μονά από Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών και το Gold Cup.

Χαιρετώ, η δυάδα με τη γυναικεία και ανδρική ομάδα του Καναδά πήγε περίφημα, η Σινκλέρ μας τα χάλασε λίγο, αφού δεν κατάφερε να σκοράρει πρώτη στο ματς, παρότι είχε κάποιες καλές στιγμές, με αποκορύφωμα εξ επαφής κεφαλιά με την εστία που πήγε στο δοκάρι (στη συνέχεια είχε και άλλο δοκάρι). Προχωράμε.

Δυο επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα. Ξεκινώντας από το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών. Και τα δυο ματς σήμερα έχουν ακλόνητα φαβορί. Για την ιστορία στο Σουηδία – Ταϊλάνδη ο άσος τιμάται στο 1.001 (!) και στο ΗΠΑ – Χιλή στο 1.01. Μελετώντας πάντως τα παιχνίδια μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός πως το ενδεχόμενο στο ματς της Σουηδίας με την Ταϊλάνδη να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε από το 1.70 στο 1.90, οπότε εκτιμώ πως αξίζει. Οι Ταϊλανδές διασύρθηκαν από τις ΗΠΑ, κατέρρευσαν στο δεύτερο ημίχρονο και αποτελούν δεδομένα μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Δεν μπορούν να παίξουν καλή άμυνα και κόντρα στα βαριά κορμιά της Σουηδίας θεωρώ πως θα τα βρουν σκούρα.

Ενδεχομένως να δούμε κάτι αντίστοιχο με το ματς της πρεμιέρας. Η Σουηδία δεν αποτελεί το φόβητρο του παρελθόντος, έχει όμως το know how στις μεγάλες διοργανώσεις. Κόντρα στις ΗΠΑ η Ταϊλάνδη δέχτηκε τα 10/13 γκολ στο β’ μέρος, ενώ η Σουηδία στην πρεμιέρα κόντρα στη Χιλή (2-0) πέτυχε αμφότερα τα γκολ μετά την ανάπαυλα.

Κλείνω με Gold Cup και την αναμέτρηση Αϊτή – Βερμούδες. Ομάδες ιδιαίτερα αδύναμες, ένα κλικ καλύτερη η Αϊτή, αλλά δύσκολα θα φτάσουν μακριά. Η Αϊτή θα το παλέψει αρκετά για τη δεύτερη θέση του ομίλου (η πρώτη ανήκει θεωρητικά στην Κόστα Ρίκα) με τη Νικαράγουα. Δεν φημίζονται για την ποιότητά τους αμφότερες, ενώ τα ματς της Αϊτής δεν ξεφεύγουν σε έκταση στο σκορ σε γενικές γραμμές. Επιλογή μου το συνδυαστικό 1 & under 3,5.


(μονό)
16:00 Σουηδία (Γ) – Ταϊλάνδη (Γ): Περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο (1.90 Stoiximan)

(μονό)
 01:00 Αϊτή – Βερμούδες: 1 & under 3,5 (1.75 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/David Vincent


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.