ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Ντενίς Μάρκο: Σε καλύτερη φάση για το 1.80

Βραδινά bets από τις ΗΠΑ.

Βραδινά bets από τις ΗΠΑ.

Χαιρετώ, στο Τέξας έκαναν το χρέος τους εχθές, ωστόσο στο Σιατλ μας τα χάλασαν προς το τέλος και κάπως έτσι έσπασε η δυάδα. Με την MLS θα πορευτούμε και σήμερα.

Ξεκινώντας από το ματς της Ατλάντα με τη Νιου Γιορκ Σίτι θα κάνω τα στραβά μάτια και θα αγοράσω τον άσο. Οι γηπεδούχοι έχουν την παράδοση με το μέρος τους, έχουν πάρει τον αέρα της Σίτι και είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, δείχνοντας πως έχουν αφήσει στην άκρη τις παθογένειες. Η Νιου Γιορκ Σίτι στον αντίποδα είναι πότε έτσι , πότε αλλιώς, απέκτησε ηθικό μετά το 3-2 επί του Χιούστον εντός μεσοβδόμαδα, ωστόσο στον δρόμο δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε με κλειστά μάτια (1 νίκη στα πέντε τελευταία on the road, 1-2-2).

Στο Φιλαντέλφια – Χιούστον υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, ο άσος δεν λέει κάτι στο 1.50. Παρόλα αυτά τα δεδομένα δείχνουν νίκη της Γιούνιον, είναι πολύ καλύτερη ομάδα, σημειώνει εξαιρετική σεζόν, είναι ξεκούραστη, καθώς δεν είχε υποχρεώσεις μέσα στην εβδομάδα και εντός έδρας είναι εντυπωσιακή. Από μέρος τους οι Τεξανοί δεν βλέπονται, ειδικά on the road είναι μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Συν τοις άλλοις  μετρούν και απώλειες, ενώ στη Νέα Υόρκη πριν λίγα 24ωρα και στο ματς με τη Σίτι σπατάλησαν πολλές δυνάμεις σ’ ένα απαιτητικό ματς που στο τέλος γνώρισαν την ήττα 3-2.


(μονό)
22:55 Ατλάντα – Νιου Γιορκ Σίτι: 1 (1.80 Stoiximan)

(μονό)
01:00 Φιλαντέλφια – Χιούστον: 1 & over 2,5 (1.97 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/John Bazemore


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.