ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Ντενίς Μάρκο: Οι «τρεις ύαινες» και τα γκολ

Βραδινή δυάδα επιλογών από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Βραδινή δυάδα επιλογών από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Χαιρετώ, δυο επιλογές μου έκλεισαν σήμερα το μάτι, δίχως να έχω κιόλας διαθέσεις να ανοιχτώ πολύ. Στην Ιρλανδία έχουμε τρία παιχνίδια, αλλά στο Σλίγκο – Κορκ και στο Μποέμιαν – Σάμροκ η μπίλια μπορεί να πάει παντού, ειδικά στο δεύτερο και ας υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στην Μποέμιαν. Ποιο μας έμεινε; Το Σεντ Πάτρικς – Φιν Χαρπς. Ομάδες που δεν φημίζονται για την αμυντική αξιοπιστία τους. Η Φιν Χαρπς είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας, ενώ η Σεντ Πάτρικς μπορεί να είναι ανώτερη ομάδα, αλλά δίνει δικαιώματα και δέχεται γκολ με μεγάλη συνέπεια. Επιλογή μου το over 2,5.

Κλείνω με το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών. Στις 22:00 η Αγγλία αντιμετωπίζει την Αργεντινή. Δεν είναι τόσο αμφίρροπο παιχνίδι όσο φαντάζεται αρκετός κόσμος, καθώς οι «τρεις ύαινες» είναι από τις πιο ταλαντούχες ομάδες της διοργάνωσης. Η Αργεντινή έκανε τη μεγάλη έκπληξη της πρεμιέρας που πήρε το 0-0 κόντρα στη δευτεραθλήτρια κόσμου Ιαπωνία. Η Αγγλία μπορεί να ζορίστηκε κόντρα στη Σκωτία αλλά πήρε το 2-1. Περιμένω την ομάδα του Νέβιλ απόψε υποψιασμένη και να μπει δυναμικά όπως και στο ματς με τη Σκωτία. Εφικτό το over 4,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο. Είναι βατό όριο, ειδικά βάσει του τρόπου που αγωνίζεται η Αγγλία. 


(δυάδα)
21:45 Σεντ Πάτρικς – Φιν Χαρπς: Over 2,5 (1.97 Stoixman)
22:00 Αγγλία (Γ) – Αργεντινή (Γ): Over 4,5 κόρνερ στο ημίχρονο (1.73 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Claude Paris


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.