ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Ντενίς Μάρκο: Ο υπέροχος κύριος Αλι

Μια επιλογή του 3.00 από το δευτεριάτικο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μια επιλογή του 3.00 από το δευτεριάτικο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Χαιρετώ, ομολογουμένως το Μουντιάλ δεν έχει κάνει και την καλύτερη δυνατή εκκίνηση στοιχηματικά και μας έχει πληγώσει σε ένα βαθμό. Βεβαίως είναι αρχή ακόμα και όπως έχουμε επισημάνει πολλάκις το στοίχημα είναι και θέμα ψυχολογίας, για το λόγο αυτό μια μόλις θα είναι η βασική μου επιλογή. 

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Τυνησία – Αγγλία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Ο λόγος για το ενδεχόμενο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο Τυνησία – Αγγλία ο Ντέλε Αλι. Ο χαρισματικός παίκτης της Τότεναμ προέρχεται από σπουδαία σεζόν, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει παρουσιάσει ένα ικανοποιητικό δείγμα ηγετικών ικανοτήτων. Εχει το στοιχείο του απρόβλεπτου, είναι ιδιαίτερα ταχύς με την μπάλα στα πόδια, ενώ πάει και σε αρκετές ατομικές ενέργειες κατά τη διάρκεια των αγώνων. 

Με τα βλέμματα να πέφτουν στον Κέιν και τον Αλι να έχει πιο ελεύθερο ρόλο το 3.00 φαντάζει δελεαστικό, ειδικά από τη στιγμή που η μαχητική Τυνησία έχει κατά κύριο λόγο αργούς αμυντικούς.


(μονό)
21:00 Τυνησία – Αγγλία: Να σκοράρει ο Ντέλε Αλι (3.00 Stoiximan)


Photo Credits: AP/ Tim Ireland