ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Ντενίς Μάρκο: Με την ίδια συνταγή

Παιχνίδι με επιλογές διπλασιασμού από  Gold Cup και το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών.

Παιχνίδι με επιλογές διπλασιασμού από  Gold Cup και το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών.

Χαιρετώ, 1/2 έγραψε ο χθεσινός απολογισμός, αφού στο Σουηδία – Ταϊλάνδη μπήκε ο ίδιος αριθμός τερμάτων και στα δυο ημίχρονα (από 3), ενώ στο Gold Cup επιβεβαιώθηκε το συνδυαστικό 1 & under 3,5 στην αναμέτρηση της Αϊτής με τις Βερμούδες. Προχωράμε στα σημερινά.

Ξεκινώντας από το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών, που κάνει πρεμιέρα η τρίτη αγωνιστική, μπορεί να διεξάγονται τέσσερις αναμετρήσεις απόψε, ωστόσο θα εστιάσω μονάχα στο Κίνα – Ισπανία. Ελαφρώς φαβορί η Ισπανία, αμφότερες μετρούν 1-0-1 ρεκόρ και η νίκη κρίνεται επιτακτική. Η ισοπαλία υπό προϋποθέσεις μπορεί να τους βγει σε καλό (αφού προκρίνονται και οι 4 καλύτερες τρίτες). Αυτή πάντως που οφείλει να ψάξει πιο πολύ το γκολ είναι η Κίνα. Η άμυνα της Ισπανίας ομολογώ δεν με έχει ενθουσιάσει, την ώρα που η Κίνα έχει παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική από όσο ανέμενα και επιθετικά δεν είναι τόσο άθλια. Στις τιμές που κυκλοφορεί το goal/goal μου κάνει.

Σε ο,τι αφορά στο Gold Cup ο άσος της Τζαμάικας κόντρα στην Ονδούρα υπάρχει διαφορά δυναμικής. Η Τζαμάικα είναι ένα κλικ καλύτερη και πιο αποτελεσματική επιθετικά, ενώ η Ονδούρα έχουν αποδυναμωθεί τα τελευταία χρόνια, είχε να διαχειριστούν μια μεγάλη κρίση μεταξύ Ομοσπονδίας και παικτών, ενώ αυτή η φουρνιά για την ώρα δεν έχει αφήσει και τα καλύτερα δείγματα γραφής. Έστω και οριακά μπορεί να πάρει τη νίκη η Τζαμάικα. Το ηθικό είναι με το μέρος της, αφού κατά την προετοιμασία κέρδισε τις ΗΠΑ, την ίδια ώρα στην Ονδούρα επικρατεί γκρίνια πριν τη σέντρα του τουρνουά αφού διασύρθηκε σε φιλικό από τη Βραζιλία (7-0).


(μονό)
19:00 Κίνα (Γ) – Ισπανία (Γ): Goal/goal (2.20 Stoiximan)

(μονό)
04:30 Τζαμάικα – Ονδούρα: 1 (2.30 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Alessandra Tarantino


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.