ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Ντενίς Μάρκο: Με τη δύναμη της έδρας

Μονό διπλασιασμού από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Μονό διπλασιασμού από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Χαιρετώ, συνεχίζεται η δράση στην MLS. Δυο παιχνίδια υπάρχουν στο σημερινό μενού, ωστόσο το ντέρμπι της Νέας Υόρκης θα το αφήσω στη ησυχία του.

Πρώτο χρονικά παιχνίδι στην Ουάσινγκτον, εκεί που το Σιατλ φιλοξενεί την Ατλάντα, ανεβασμένοι οι γηπεδούχοι που πήραν τονωτική νίκη κόντρα στο Κολόμπους (2-1)  εκτός έδρας με ανατροπή κιόλας, βγάζοντας άμεσα αντίδραση από την ήττα κόντρα στη Νιου Γιορκ Σίτι (3-0) στη Νέα Υόρκη.

Πανίσχυρο στην έδρα του το Σιατλ, αποπνέει σιγουριά είναι από τις πιο αξιόπιστες ομάδες της MLS και σκοράρει με μεγάλη συνέπεια ακόμα και σε κακή μέρα να βρεθεί. Η Ατλάντα δεν θυμίζει την περσινή ομάδα, επέστρεψε εκ νέου στις μέτριες εμφανίσεις, είναι πότε έτσι, πότε αλλιώς και στο δρόμο δεν μπορώ να την εμπιστευτώ.  Αήττητο το Σιατλ εντός έδρας φέτος στο πλαίσιο της MLS (7-2-0), ο άσος μπαίνει σε πρώτο πλάνο.


(μονό)
22:55 Σιατλ – Ατλάντα: 1 (2.05 Stoiximan)

Photo Credits: AP Photo/Elaine Thompson


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.