ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Ντενίς Μάρκο: Ματς υπομονής

Μονό του 1.93 από το πρόγραμμα της ημέρας.

Μονό του 1.93 από το πρόγραμμα της ημέρας.

Χαιρετώ, μετά από μία μικρή απουσία επιστρέφουμε στις επάλξεις.

Η περίοδος των Εθνικών ομάδων είναι δύσκολη, δεν προσφέρεται για ανοίγματα, το έχουμε αναφέρει πολλάκις. Βλέποντας το σημερινό μενού θα αρκεστώ σε μια επιλογή. Στη Σκόντρα η Αλβανία φιλοξενεί την Τουρκία σε ένα αρκετά αμφίρροπο ματς, ενός δύσκολου ομίλου ομολογουμένως. Η Τουρκία βρίσκεται σε φάση αναδιαμόρφωσης. Προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και πλέον στον πάγκο κάθεται ο Σενιόλ Γκιουνές, ένα πολύ έμπειρος τεχνικός σαφώς. Στη φάση που βρίσκεται η Τουρκία δεν θέλει να σκέφτεται πως η ομάδα του θα ξεκινήσει με το αριστερό τα προκριματικά του Euro 2020.

Στον αντίποδα η εποχή Πανούτσι στην Αλβανία δεν οδεύει και με τον καλύτερο τρόπο, ο Ιταλός κόουτς βρίσκεται υπό πίεση, στο εσωτερικό υπάρχουν τριγμοί, ενώ επικρατεί δυσαρέσκεια και από τα εγχώρια ΜΜΕ. Περιμένω συντηρητική προσέγγιση και από τους δυο, το χ ημίχρονο φαντάζει εφικτό κατ εμέ.


(μονό)
21:45 Αλβανία – Τουρκία: Χ ημίχρονο (1.93 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Hektor Pustina


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.