ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Ντενίς Μάρκο: Η συνταγή για το 1.97 και η Πέτρα

Μεικτή δυάδα του 3.74 από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Μεικτή δυάδα του 3.74 από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Χαιρετώ, μπορεί οι κάρτες στο βραδινό ματς στο Σερβία – Ελβετία να επιβεβαιώθηκαν, ωστόσο η Νιγηρία το απόγευμα μας είχε κάνει ήδη τη ζημιά. Προχωράμε στα σημερινά, μια δυάδα «αλίευσα» και αυτή τη φορά, που θα έχει όμως και άρωμα τένις. Ξεκινώντας από το ποδοσφαιρικό μενού, το special bet να δούμε περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο του Βέλγιο – Τυνησία μου έκλεισε το μάτι. 

Η Τυνησία δεν πρόκειται να αλλαξοπιστήσει, θα παίξει φουλ άμυνα, μπορεί να αντέξει για λίγο, ενώ θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τα όσα άκουσε από μερίδα του εγχώριου Τύπου. Το Βέλγιο σαφώς και είναι ανώτερο, υπερτερεί σ’ όλους τους τομείς, έχει για δυνατό σημείο τις στατικές φάσεις, εκεί δηλαδή που πονάνε οι αντίπαλοι. Παραδοσιακά οι «κόκκινοι διάβολοι» φορτσάρουν μετά την ανάπαυλα, τα πόδια τους λύνονται, αφού μετά το 50’ οι αντίπαλοι παραδίδουν συχνά πνεύμα, ενώ από τα  13 τελευταία επίσημα γκολ τους, μόλις δυο σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο. Το 1.97 με καλύπτει.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Βέλγιο - Τυνησία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Τη δυάδα συμπληρώνει το under 19,5 games στο Πέτρα Κβίτοβα (No8) – Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου (No30), αναμέτρηση για τα ημιτελικά του σπουδαίου τουρνουά του Μπέρμιγχαμ. Η Τσέχα έχει ανακάμψει για τα καλά τους τελευταίους μήνες, αποδίδει ποιοτικό τένις και παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση, ειδικά το τελευταίο το είχε μεγάλη ανάγκη. Η Ρουμάνα προέρχεται από σημαντική νίκη, καθώς στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Σβιτολίνα, για την Ουκρανή πάντως να σημειώσουμε πως το χορτάρι δεν είναι η καλή επιφάνειά της και προσφάτως είναι κάπως υποτονική. Δεν μειώνω τη νίκη της Μπουζαρνέσκου, αλλά το σημερινό παιχνίδι έχει ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Η επιφάνεια του Μπέρμιγχαμ δίνει προβάδισμα στην Πέτρα, είναι από τις καλύτερες, αν όχι η ικανότερη αθλήτρια στο εν λόγω court και είναι πολύ δυνατή για τα κυβικά της Μπουζαρνέσκου, ενώ είναι και πιο έμπειρη από αγώνες υψηλών απαιτήσεων. Ο σημερινός ημιτελικός είναι ο πέμπτος της για το 2018 και στους 4 προηγούμενους επικράτησε. Ξέρει πως μπορεί να πάρει μεγάλα ματς, έχει περισσότερα… όπλα από την αντίπαλό της και εκτιμώ πως το όριο των 19,5 games δεν πρόκειται να ξεπεραστεί υπό το πρίσμα πως αναμένω μια εύκολη σχετικά επικράτηση για τη δις κάτοχο Wimbledon. Μοναδική  συνάντησή τους στον φετινό τελικό του χωμάτινου τουρνουά της Πράγας που επικράτησε η Κβίτοβα (4-6,6-2,6-3).


(δυάδα)
15:00 Βέλγιο – Τυνησία: Περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο (1.97 Stoiximan)
Μετά τις 15:30 Κβίτοβα – Μπουζαρνέσκου: Under 19,5 games (1.90 Stoiximan


Photo Credits: AP/Ng Han Guan