ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Ντενίς Μάρκο: Η εξαίρεση και το over

Τρεις επιλογές από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Τρεις επιλογές από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Χαιρετώ, φουλ δράση σήμερα, ελέω Γιουρόπα Λιγκ, αυτό δεν σημαίνει πως θα απλώσουμε και το παιχνίδι μας.

Θα κάνω μια εξαίρεση αυτή τη φορά και θα πάω σε μια απόδοση που δεν το συνηθίζω. Ο λόγος για το 1.53 της Αμπερντίν που εντοπίζω στο ματς με τη Ρόβανιεμι. Προσωπικά, θα κοστολογούσα το διπλό και πιο χαμηλά, οπότε θα πάω προς τα δεξιά. Ανώτεροι οι «Ντονς», πιο έμπειροι, πιο ποιοτικοί και το κλίμα είναι σε εξαιρετικά επίπεδα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του κόουτς ΜακΙνες. Μια κλάση ανώτερη η Αμπερντίν, το έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι (2-1 νίκη), μπορεί να πάρει τη νίκη και στη Φινλανδία.

Λίγο νωρίτερα, πάλι στη Φινλανδία, η Ιντερ Τούρκου θέλει να ανατρέψει τα δεδομένα κόντρα στην Μπρόντμπι και να προκριθεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά το βαρύ 4-1 του πρώτου αγώνα δεν δίνει και πολλές ελπίδες. Η γηπεδούχος δεν έχει τίποτα να χάσει, θα δώσει ανοιχτό γήπεδο και θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, εξάλλου σε σύγκριση με άλλες φινλαδικές ομάδες παίζει πιο επιθετικά. Και εδώ τίθεται ζήτημα ανωτερότητας και εμπειρίας. Μπορεί το 4-1 να δίνει δικαιώματα χαλάρωσης στην Μπρόντμπι, αλλά στη φάση που βρίσκεται δεν την παίρνει να αφήσει στη μοίρα του το ματς, καθώς επιδιώκει να χτίσει μομέντουμ ενόψει πρωταθλήματος.

Κλείνω με ένα μονό και συγκεκριμένα με το over στο Κρακοβία – Ντουνάισκα Στρέντα. 1-1 το πρώτο ματς, άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς οι δυο ομάδες. Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας αμφότερες αφού την Κυριακή θα κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημά τους. Αμφοτερες φημίζονται για το επιθετικό στυλ τους, ειδικά η Ντουνάισκα, που έχει την τάση να μην κάνει παιχνίδι σκοπιμότητας. Οκ στην Ευρώπη προσπαθεί κάπως να μαζευτεί, αλλά δεν της βγαίνει. Η Κρακοβία δεν έδειξε θετικά στοιχεία στην προετοιμασία βγάζοντας αρκετά κενά στην άμυνα. Στο διπλασιασμό το over 2,5 δελεάζει.


(δυάδα)
18:30 Ιντερ Τούρκου – Μπρόντμπι: 2 (1.82 Stoiximan)
19:00 Ρόβανιεμι – Αμπερντίν: 2 (1.53 Stoiximan)

(μονό)
20:00 Κρακοβία – Ντουνάισκα Στρέντα: Over 2,5 (2.00 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Boris Grdanoski


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.