ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Ντενίς Μάρκο: Γκολ στο 2.08 και timing

Δυο μονά διπλασιασμού από το Λιγκ Τρόφι.

Δυο μονά διπλασιασμού από το Λιγκ Τρόφι.

Χαιρετώ, η δράση στα αγγλικά γήπεδα συνεχίζεται, με το μενού αυτή τη φορά να περιλαμβάνει Λιγκ Τρόφι και Λιγκ Καπ. Με το Λιγκ Καπ προσωπικά δεν θα ασχοληθώ και θα το αφήσω στην ησυχία του, οπότε θα αρκεστώ με τη δεύτερη διοργάνωση. Δυο επιλογές για σήμερα.

Αρχικά πάω με το combo goal/goal & over 2,5 στο ματς της Ακρινγκτον με την Μπέρι. Η γηπεδούχος είχε ανάγκη από τόνωση ηθικού και αυτή ήρθε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς έκανε τη μαγκιά το Σάββατο και υπέταξε εντός έδρας την Ιπσουιτς (1-0) στο Κύπελλο. Στόχος είναι το ρολάρισμα στη Λιγκ 1, αφού βρίσκεται στη μέση του ταμπλό, ωστόσο τέτοιες διοργανώσεις δεν τις αφήνει στη μοίρα τους, ειδικά στη φάση που βρίσκεται που προσπαθεί να χτίσει μομέντουμ μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα. Η Μπέρι στη Λιγκ 2 βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πάει φουλ για άνοδο. Αναμενόμενα ισορροπημένο το σετ, θα αρκεστώ στα γκολ, καθώς και οι δυο έχουν ηθικό και θα κυνηγήσουν το ματς, ενώ εκτός έδρας η Μπέρι δέχεται πιο εύκολα φάσεις.

Κλείνω με τον άσο της Σάουθεντ στο ματς με την Πόρτσμουθ. Ναι μεν η «βαριά» φανέλα εδώ είναι η φιλοξενούμενη, ωστόσο υπάρχουν παράγοντες που οδηγούν προς την άλλη πλευρά. Προέρχεται από τρεις γεμάτες νίκες και μάλιστα το Σάββατο κέρδισε στο «Κάροου Ρόουντ» τη Νόριτς 1-0 για το Κύπελλο Αγγλίας στα χασομέρια, μια διάκριση στο Λιγκ Τρόφι δεν αποτελεί προτεραιότητα, ειδικά τώρα που θα συνεχίσει στον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό. Οι «Πομπέις» προέρχεται από δύσκολα ματς, σήμερα πρόκειται να κάνουν αλλαγές, ενώ η Σάουθεντ εντός έδρας παρουσιάζει πολύ καλύτερο ανταγωνιστικό προφίλ. Συν τοις άλλοις η οικοδέσποινα είναι πιο «φρέσκια» αφού έχει να παίξει από την Πρωτοχρονιά.


(μονό)
21:45 Ακρινγκτον – Μπέρι: Goal/goal & over 2,5 (2.08 Stoiximan)

(μονό)
21:45 Σάουθεντ – Πόρτσμουθ: 1 (2.65 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Scott Heppell