ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Ντενίς Μάρκο: Φεστιβάλ τερμάτων στη Μαδρίτη

Δυάδα με γκολ από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Δυάδα με γκολ από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Χαιρετώ, μετά τη βροχή της Πέμπτης, ήρθε το ουράνιο τόξο την Παρασκευή και η στήλη επέστρεψε σε σωστή τροχιά, έστω και με τη ψυχή στο στόμα επαληθεύθηκε το χθεσινό ποντάρισμα. Προχωράμε όμως στα σημερινά ευελπιστώντας πως το θετικό μομέντουμ θα διατηρηθεί.

Ξεκινώντας από την Ισπανία κρατάω το συνδυαστικό over 2,5 και goal/goal στο Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ. Οι «μπλάνκος» αντλούν δυναμική από την έδρα τους, σταδιακά ο Λοπετέγι περνάει τη φιλοσοφία και η ομάδα αποκτά αγωνιστικό ρυθμό και τρέχει εκ νέου, παρόλα αυτά τα κενά μεσοαμυντικά δεν λείπουν. Η Εσπανιόλ είναι ανανεωμένη φέτος, ξέρει τι θέλει στο γήπεδο, παίζει πιο επιθετικά, δείχνει πως μπορεί να ζήσει και χωρίς τον Ζεράρδ Μορένο, αγωνίζεται με αυτοπεποίθηση και έχει αφήσει θα έλεγα θετικές εντυπώσεις για την ώρα. Μπορεί να βρει δίχτυα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και στο να δούμε φεστιβάλ τερμάτων το βράδυ.

Επιλογή που θα τη συνδυάσω με το goal/goal στο Πάφος – ΑΕ Λεμεσού.  Οι Παφίτες είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, φέτος έχουν χτίσει μια αρκετά ποιοτική ομάδα και ο πήχης έχει τεθεί ψηλά, ως τώρα το παλεύουν, κόντρα στον Απόλλωνα γνώρισαν πάντως τη συντριβή και αιχμαλωτίστηκαν από την ανωτερότητα του αντιπάλου μετά από κάποιο διάστημα. Η ΑΕΛ όμως κατ εμέ είναι ένα κλικ πιο κάτω από τον Απόλλωνα, ναι μεν οι «λέοντες» έχουν ξεκινήσει με 3Χ3, αλλά αυτό το σερί κρύβει μέρος της αλήθειας, καθώς δεν έχουν «βγάλει» και μάτια με την απόδοσή τους. Από μια φορά μπορεί να σκοράρει η καθεμία, έχει σταθεί τυχερή ως τώρα η ΑΕΛ, την κολακεύει αυτό το μηδέν παθητικό. Το σύνολο του Πρέσλι είναι σε θέση να ανασυνταχθεί και να βγάλει ψήγματα αντίδρασης. Ικανοποιητικό το 1.90 για το εκατέρωθεν σκορ.


(δυάδα)
20:00 Πάφος – ΑΕ Λεμεσού: Goal/goal (1.90 Stoiximan)
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ: Goal/goal & over 2,5 (1.83 Stoiximan


Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez