ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Ντενίς Μάρκο: Έχει τον χαρακτήρα για το 1.80

Βραδινή δυάδα από τις ΗΠΑ με γκολ και φαβορί.

Βραδινή δυάδα από τις ΗΠΑ με γκολ και φαβορί.

Χαιρετώ, γεμίζει για τα καλά το κουπόνι, ωστόσο αυτή τη φορά θα αποφύγω το Νησί και θα αρκεστώ στην MLS.

Στο Σιατλ – Νιου Ινγκλαντ ο άσος μου κάνει, η φιλοξενούμενη είναι ανταγωνιστική ομάδα, βρίσκεται σε καλή φάση, παίρνει θετικά αποτελέσματα, ωστόσο είχε ένα πρόγραμμα στα μέτρα της. Το Σιατλ είναι ανώτερο ποιοτικά, διαθέτει πιο ισχυρές προσωπικότητες, μπορεί να έχασε από το Κάνσας 3-2, ωστόσο δεν μας συνηθίζει  στο να κάνει σερί ηττών και δεν είναι σε τόσο άθλια φάση πρόσφατα. Μπορεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, έχει τον χαρακτήρα να το κάνει.

Στο Τέξας το Ντάλας φιλοξενεί τη Μινεσότα. Οι γηπεδούχοι είναι αξιόπιστοι στην έδρα τους, παρουσιάζουν συνήθως βελτιωμένη εικόνα, ενώ θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν μετά την ήττα στο Ορλάντο (2-0)σ’ ένα ματς που ομολογουμένως δεν ήταν καλοί. Η Μινεσότα είναι σε σούπερ κατάσταση εδώ και καιρό, είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της MSL και θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Παίζεται το goal/goal.


(δυάδα)
23:00 Σιατλ – Νιου Ινγκλαντ: 1 (1.80 Stoiximan)
03:00 Ντάλας – Μινεσότα: Goal/goal (1.60 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Michael Wyke


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.