ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Ντενίς Μάρκο: Εχει τον τρόπο της

Μονό του 2.00+ από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Μονό του 2.00+ από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Χαιρετώ, έστω και με την ψυχή στο στόμα βγήκαν οι κάρτες χθες στη Γλασκώβη. Προχωράμε στα σημερινά, που ομολογώ πως δεν έχω διάθεση να ανοιχτώ πολύ, έτσι και αλλιώς η περίοδος των Εθνικών ομάδων, ειδικά Σεπτέμβριο μήνα επιτάσσει προσοχή και μετρημένα πονταρίσματα, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που στο ζωή μας μπήκε το Nations League.

Θεωρώ πως η Εθνική Ελλάδος μπορεί να πάρει τη νίκη στη Βουδαπέστη σε ένα ματς που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Το διπλό κατ εμέ θα μπορούσε να βρίσκεται πιο χαμηλά, η «γαλανόλευκη» διατηρεί θετική παράδοση κόντρα στους Μαγιάρους, διαθέτει έμπειρες και ποιοτικές μονάδες. Κατ εμέ το σύνολο του Μίχαελ Σκίμπε είναι ένα κλικ καλύτερο, έχει ηθικό μετά το τρίποντο επί της Εσθονίας στο Τάλιν. Επαιξε καλά για ένα ημίχρονο και μετά έριξε το ρυθμό, παίρνοντας τη νίκη με το συνηθισμένο επαγγελματικό τρόπο της. 

Η ομάδα είναι πιο πειθαρχημένη επί Σκίμπε, φαίνεται να έχει αφήσει στην άκρη τις παθογένειες των προηγούμενων ετών και βαδίζει εκ πρώτης όψεως στο σωστό δρόμο. Η Ουγγαρία είναι φιλότιμη, προσπαθεί να κάνει παιχνίδι, αλλά το ηθικό της δεν βρίσκεται και στα καλύτερα επίπεδα, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος ο κάπτεν Ζάλαϊ. Συν τοις άλλοις ο κόσμος της δεν μπορεί να τη στηρίξει, αφού το «Γκρουπάμα Αρένα» θα είναι άδειο λόγω τιμωρίας. Εχει το know how για να πάρει το ματς η Ελλάδα κόντρα σε ομάδες που είναι στα μέτρα της. 


(μονό)
21:45 Ουγγαρία – Ελλάδα: 2 (2.74 Stoiximan)


Photo Credits: eurokinissi