ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Ντενίς Μάρκο: Ανεβαίνει επίπεδο εντός

Δυο αγγλικά μονά από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Δυο αγγλικά μονά από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Χαιρετώ, λίγα πράγματα έχει στην MLS απόψε, οπότε αυτή τη φορά θα την αφήσω στην ησυχία της, καθώς δεν με εμπνέει ιδιαίτερα. Προχωράμε με Νησί λοιπόν.

Στη Λιγκ 1 η Μπρίστολ Ρόβερς ψάχνει ανασύνταξη και επιστροφή στις νίκες, καθώς προέρχεται από τρεις ήττες σ’ όλες τις διοργανώσεις, την ώρα που η Ακρινγκτον έψαχνε ένα θετικό αποτέλεσμα και αυτό ήρθε μέσα σε λίγες μέρες δις (2-1 ΜΚ Ντονς στο πρωτάθλημα, 2-1 τη Φλίτγουντ στο Λιγκ Τρόφι), αμφότερες οι νίκες πάντως σημειώθηκαν εντός έδρας. Σ’ αυτή τη φάση δεν μπορώ να εμπιστευτώ την Ακρινγκτον στο δρόμο, την ίδια ώρα που η Μπρίστολ Ρόβερς προέρχεται από ζόρικο πρόγραμμα, ωστόσο συνηθίζει εντός έδρας να ανεβαίνει επίπεδο και να βγάζει θετικά στοιχεία (2-1-0 εντός φέτος στο πρωτάθλημα). Δεν περιμένω σφιχτό το ματς, ο άσος πιέζεται και το combo 1 & over 1,5 μπαίνει στο κάδρο.

Κλείνω με το αμφίτερμα στο Φλίτγουντ – Οξφορντ. Αμφίρροπο ματς, εν μέρει δίκαιος ο άσος στο 2.20 αλλά θα το αποφύγω παρότι εντός έδρας η Τάουν βελτιώνεται. Η Οξφορντ δεν είναι τόσο άθλια όσο δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, «έχει» το γκολ, ωστόσο δίνει δικαιώματα ανασταλτικά, ενδεικτικά τα έξι διαδοχικά goal/goal.


(μονό)
17:00 Μπρίστολ Ρόβερς – Ακρινγκτον: 1 & over 1,5 (2.25 Stoiximan)

(μονό)
17:00 Φλίτγουντ Τάουν – Οξφορντ: Goal/goal (1.75 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Luis Vieira


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.