ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Latino: Χτυπάμε στην έδρα και στο rotation της «τιμάο»

Δύο bets με Σάο Πάολο και Σπορτ Ρεσίφε από το σημερινό (20/5) πρόγραμμα.

Δύο bets με Σάο Πάολο και Σπορτ Ρεσίφε από το σημερινό (20/5) πρόγραμμα.

Χαιρετώ. Εδώ είμαστε και πάλι καθώς σιγά σιγά το Brasileirao αποκτά ενδιαφέρον και οι αποδόσεις έρχονται στα μέτρα μας. Απείχα στις πρώτες 5 αγωνιστικές για να παρακολουθήσω τις ομάδες και τα δρώμενα. Να παρατηρήσω πως έχουν διαμορφωθεί τα ρόστερ και πώς έχουν «δέσει». Σήμερα προέκυψαν σημεία, για πάμε να δούμε…

Στο «Μορουμπί» έχουμε μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ Σάο Πάολο και Σάντος. Το πρώτο κλάσικο της σεζόν στη Βραζιλία με έντονο ενδιαφέρον. Αμφότερες έχουν ξεκινήσει θετικά τη σεζόν, αλλά σε τέτοια ματς παίζει καταλυτικό ρόλο ο παράγοντας έδρα. Σήμερα (20/5), 73.492 πιστοί οπαδοί της Σάο Πάολο θα κάνουν τρομερή ατμόσφαιρα (βλέπε φωτογραφία) και σίγουρα οι παίκτες θα αποκτήσουν ώθηση και ψυχολογία. Μόνο και μόνο λόγω της έδρας πάω στον άσο.

Εν συνεχεία, η Κορίνθιανς έχει διανύσει 5.500 χιλιόμετρα τις τελευταίες 60 ώρες και αναμφίβολα θα υπάρχει κούραση. Ο τεχνικός Καρίγιε πήρε αυτό που ήθελε στο Λιμπερταδόρες και πέρασε τη Λάρα με επιβλητικό τρόπο, κερδίζοντας 7-2 (εκτός). Σήμερα κοντράρεται στο Ρεσίφε κόντρα στην ομώνυμη Σπορτ (2.500 χιλιόμετρα μακριά). Οι γηπεδούχοι δεν άξιζαν να ηττηθούν στο προηγούμενο από την Κρουζέιρο στο Μπέλο Οριζόντε (2-0), καθώς είχαν καλή εμφάνιση και έβγαλαν ευκαιρίες. Σίγουρα πλήρωσαν την αναποτελεσματικότητά τους. Σημαντικό πως τα ρεπορτάζ αναφέρουν rotation από πλευράς Καρίγιε (Κορίνθιανς). Έξι βασικοί ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής, άλλοι 3 στον πάγκο. Αξίζει ο άσος στο 2.15, χωρίς επιφυλάξεις μπορούμε να τον ποντάρουμε.

Αυτά τα δύο για σήμερα. Καλές επιλογές να έχετε.

(μονά)

22:00 Σάο Πάολο – Σάντος: 1 (2.02/Stoiximan)

22:00 Σπορτ Ρεσίφε – Κορίνθιανς: 1 (2.15/Stoiximan)

Photo Credits: Facebook/Sao Paolo FC