ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Λαμπρόπουλος: Στο 4.00 γιατί ούτε εκείνοι πείθουν!

Επιστροφή στη δράση για τη στήλη, με βασικό ποντάρισμα από το ΗΠΑ - Ελλάδα!

Επιστροφή στη δράση για τη στήλη, με βασικό ποντάρισμα από το ΗΠΑ - Ελλάδα!

Η 2η φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 έχει ήδη ξεκινήσει κι έπειτα από μία ημέρα όπου δεν βγήκε κάτι καλό για ποντάρισμα, προχωράμε στις νέες μας επιλογές.

Ξεκίνημα από το ΗΠΑ - Ελλάδα. Τελικός για την Εθνική μας ομάδα και δίχως πολλά λόγια, το διπλό στο 4.00 έχει αξία. Βλέπετε, ουτε οι Αμερικανοί έχουν πείσει με την απόδοση τους και υπάρχει η αίσθηση πως το συγκεκριμένο παιχνίδι μας ταιριάζει περισσότερο από αυτά με τις “μικρές” ομάδες όπου κλείνουν τον Γιάννη με 2 και 3 παίκτες. Σε ματς με NBA rules, η Εθνική μας μοιάζει ικανή για το... μπαμ!

Από εκεί και πέρα, θα κρατήσουμε το over στο Βραζιλία - Τσεχία. Αμφότερες σκοράρουν και δέχονται πάνω από 80 πόντους κατά μέσο όρο και ειδικά οι Βραζιλιάνοι δίνουν run n’ gun ρυθμό στα παιχνίδια τους. Άρα πάμε για 160+ πόντους εδώ.

Τέλος, έχει λογική το under 8,5 πόντοι του Λεκαβίτσιους. Είναι η δεύτερη επιλογή του coach Αντομάιτις κι απέναντι του θα βρει μία καλή αμυντικά ομάδα (Γαλλία) και γκαρντ ικανά να τον περιορίσουν (Αλμπισί, Ντιλικίνα).


(μονά)
11:30 Βραζιλία - Τσεχία: Over 159,5 (1.75-Stoiximan)
15:00 Γαλλία - Λιθουανία: Λεκαβίτσιους under 8,5 πόντοι (1.87-Stoiximan)
15:30 ΗΠΑ - Ελλάδα: 2 (4.00-Stoiximan)

Photo Credits: Eurokinissi


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.