ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Λαμπρόπουλος: Δύο δυνατά φαβορί

Αργεντινή και Κίνα αναμένεται να ολοκληρώσουν με νίκες την πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Αργεντινή και Κίνα αναμένεται να ολοκληρώσουν με νίκες την πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Υπάρχουν και ημέρες όπως αυτή που μας πέρασε. Όπου για μερικούς πόντους θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει το απόλυτο. Πρακτικά, αν έβαλε ακόμα 1-2 προσπάθειες ο Τζόσεφ, η στήλη θα είχε γράψει 4/4. Παρόλα αυτά, κλείσαμε με απώλειες, παρά το ορθό διάβασμα. Προχωράμε. Υπάρχει ακόμα δρόμος στη διοργάνωση.

Περνάμε στο πρόγραμμα της 4ης ημέρας του Σεπτεμβρίου όπου τα πράγματα είναι απλά. Η Κίνα, αρχικά, χρειάζεται πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα για να περάσει στην επόμενη φάση κι αναμένεται να τα καταφέρει απέναντι στη Βενεζουέλα. Έχει το υλικό να το κάνει, ενώ και η έδρα θα παίξει τον ρόλο της. Σε χαμηλά επίπεδα το χάντικαπ, μπορούμε να κινηθούμε υπέρ των διοργανωτών.

Ακόμα, η Αργεντινή έχει πολύ καλές πιθανότητες να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Ρωσία. Μπορεί η ευρωπαϊκή ομάδα να έχει κάνει το 2/2, ωστόσο ποιοτικά υστερεί έναντι των Αργεντίνων, οι οποίοι θέλουν να περάσουν αήττητοι. Θυμίζουμε πως οι ομάδες μεταφέρουν τα αποτελέσματά τους, επομένως παρά το γεγονός ότι αμφότερες έχουν προκριθεί, δεν πρόκειται να αδιαφορήσουν.

Τέλος, από τα ειδικά παικτών θα κρατήσουμε το συνολικό over του Νίκολα Λαπροβίτολα. Κάνει πολύ καλό τουρνουά (14,5 πόντοι κατά μέσο όρο) και με την ρωσική άμυνα να ρίχνει αναμενόμενα το βάρος της στον Φακούντο Καμπάτσο, ο Λαπροβίτολα αναμενόμενα θα βρει χώρο να δράσει. Συνεπώς, το μοναδικό που χρειαζόμαστε από εκεί και πέρα είναι να είναι εύστοχος.


(μονά)
15:00 Βενεζουέλα - Κίνα: 2 με -5,5 (1.80-Stoiximan)
15:30 Ρωσία - Αργεντινή: 2/2 (1.75-Stoiximan)
15:30 Ρωσία - Αργεντινή: Λαπροβίτολα over 18,5 πόντοι (1.87-Stoiximan)

Photo Credits: AP/


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.