ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Λαμπρόπουλος: Αουτσάιντερ με αξία η Αυστραλία

Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και στοιχηματικά, η αξία βρίσκεται στα αουτσάιντερ.

Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και στοιχηματικά, η αξία βρίσκεται στα αουτσάιντερ.

Με κέρδος έκλεισε η τελευταία μας προσπάθεια και πλέον περνάμε σε νέες επιλογές από τους ημιτελικούς, καθώς στους αγώνες κατάταξης 5-8 δεν βρήκαμε κάτι ενδιαφέρον κι έτσι πήραμε ρεπό στοιχηματικά. Οι ημιτελικοί, όμως, είναι μία διαφορετικοί περίπτωση. 

Αρχικά, θα κρατήσουμε μία δυάδα με over, καθώς και οι δύο ημιτελικοί αναμένεται να κριθούν κοντά στους 80 πόντους. Αυτό βγαίνει κι από την ποιότητα των τεσσάρων ομάδων αλλά κι από τους συνολικούς τους αριθμούς έως τώρα. Επίσης, ενδεχομένως να υπάρξουν φάουλ στο τέλος που θα ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ.

Από εκεί και πέρα, θα κρατήσω σε μονό ποντάρισμα το διπλό της Αυστραλίας. Η Ισπανία μπορεί να παίζει πιο οργανωμένο μπάσκετ έως τώρα, ωστόσο οι Αυστραλοί διαθέτουν ποιότητα σε όλες τις θέσεις, έχουν τρομερό ρυθμό στην επίθεση κι αναμένεται να παλέψουν μέχρι το φινάλε. 

Αν γίνει αυτό, αυτομάτως το 2.45 της νίκης της παρέας του Πάτι Μιλς αποκτά σημαντική αξία!


(μονό)
15:00 Ισπανία - Αυστραλία: 2 (2.45-Stoiximan)

(δυάδα)
11:00 Αργεντινή - Γαλλία: Over 157,5 (1.50-Stoiximan)
15:00 Ισπανία - Αυστραλία: Over 155,5 (1.53-Stoiximan)

Photo Credits: AP 


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.