ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Jari10: Το υψόμετρο και τα στατιστικά

Δύο μονά από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης (24/05).

Δύο μονά από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης (24/05).

Στην τελευταία μας επικοινωνία, είχαμε κέρδος από το γκολ/γκολ στο μπαράζ της Γαλλίας. Σήμερα (24/05), υπάρχουν αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με κορυφαία εκείνη ανάμεσα στη Βίρτους Εντέλα και την Άσκολι. Οι δύο αντίπαλοι θα μονομαχήσουν για μία θέση στη Serie B, με τα πράγματα να μοιάζουν απόλυτα ισορροπημένα.

Στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε ισάριθμες ισοπαλίες με 1-1, ενώ από εκεί και πέρα σημειώνεται πως η Βίρτους έχει 6-7-8 εντός έδρας η Άσκολι 5-5-11 εκτός. Κοινώς, ναι μεν η έδρα έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο δεν βγαίνει άκρη αναφορικά με σημείο νίκης. Η επιλογή μου είναι τα 2-3 τέρματα. Οι γηπεδούχοι δεν θα παίξουν για το 0-0 όπως οι φιλοξενούμενοι, άρα κάποια στιγμή θα έχουμε φάσεις, όσο κι αν περιμένω χαμηλό ρυθμό. Κάπου… ανάμεσα σε over και under δηλαδή. Το σημείο βγαίνει κι από τους αριθμούς. Σε 21 παιχνίδια εντός, η Βίρτους έχει επαληθεύσει την επιλογή 9 φορές, με την Άσκολι να έχει 12/21 εκτός! Στο 2.02 αξίζει το ρίσκο... 

Πιο δυνατή επιλογή μοιάζει το combo 1 με over 1,5 γκολ για τη Μπολιβάρ απέναντι στην Ντελφίν. Η ομάδα από τη Βολιβία με νίκη εξασφαλίζει την τρίτη θέση που τη στέλνει στο Σουνταμερικάνα, ενώ έχει ελπίδες ακόμα και για πρόκριση. Οι φιλοξενούμενοι από τον Ισημερινό θα παλέψουν για να εξαντλήσουν τις δικές τους πιθανότητες, ωστόσο το υψόμετρο θα κάνει ξανά τη διαφορά. Στα 3640 μέτρα θα γίνει το ματς, αν προηγηθεί η Μπολιβάρ από νωρίς, τότε το ματς θα ανοίξει για να μας δώσει το 1.70.

(μονά)
21:30 Βίρτους Εντέλα - Άσκολι: 2-3 γκολ (2.02-Stoiximan)
03:30 Μπολιβάρ - Ντελφίν: 1 & over 1,5 (1.70-Stoiximan)

Photo Credits: AP/Juan Karita