ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Jari10: Στο 2.49 με την απαιτούμενη προσοχή

Μία δυάδα από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (21/07)...

Μία δυάδα από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (21/07)...

Με κέρδος έκλεισε η ευρωπαϊκή εβδομάδα. Την επόμενη μπαίνουν πιο μεγάλα ονόματα στα προκριματικά του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ έχουμε σέντρα και σε αρκετά πρωταθλήματα. Σε λιγότερο από ένα μήνα το κουπόνι θα έχει γεμίσει, χρειάζεται όμως προσοχή. Ο λόγος είναι πως οι πρώτες αγωνιστικές πάντα κρύβουν παγίδες, γι' αυτό και το ποντάρισμα θα γίνει με μικρότερη μίζα.

Το βασικό μου σημείο από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (21/07) έρχεται από την Τσεχία. Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με την Λίμπερετς να υποδέχεται την Κάρβινα. Ποιότητα, εμπειρία, φανέλα και έδρα μας οδηγούν προς τα αριστερά. Παράλληλα, οι γηπεδούχοι έδειξαν καλά δείγματα στα φιλικά (3-1-1), ενώ αντιμετωπίζουν και ομάδα που εκτός έδρας χάνει σημαντικό μέρος της δυναμικής της. Στο 2-4-9 πέρυσι εκτός η Κάρβινα, παίζεται ο άσος σε αποδόσεις άνω του 1.70. Με την απαιτούμενη προσοχή, όπως λέει και ο τίτλος, καθώς έχουμε να κάνουμε με πρεμιέρα πρωταθλήματος.

Για να ανεβάσω λίγο το γινόμενο, θα ποντάρω σε ένα over 2,5 από το MLS. Σικάγο και Τορόντο είναι ομάδες που παίζουν σε up tempo, με τους γηπεδούχους να έχουν 7/11 over 2,5 στο γήπεδο τους (και 8/11 goal/goal) και τους φιλοξενούμενους 7/10 over 2,5 εκτός έδρας και 7/10 αμφίσκορα. Παίζεται το combo, αλλά έμεινα στο over 2,5 για να μην ρισκάρω περισσότερο, αφού έτσι κι αλλιώς πάω σε δυάδα. Το 1.44 μου κάνει για να το "δέσω" με τον άσο της Λίμπερετς.

(δυάδα)
18:00 Λίμπερετς - Κάρβινα: 1 (1.73-Stoiximan)
02:00 Σικάγο - Τορόντο: Over 2,5 (1.44-Stoiximan)

Photo Credits: AP Photo/David Zalubowski