ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Jari10: Πιστοί στα γκολ

Παιχνίδι με μια δυάδα του 3.14 από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Παιχνίδι με μια δυάδα του 3.14 από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Οι Πολωνοί μας έχουν βγάλει ασπροπρόσωπους πολλάκις φέτος, δεν έχω παραπάνω, οπότε σ’ αυτά τα χωράφια θα επιμείνω και αυτή τη φορά. Τρία ματς περιλαμβάνει το παρασκευιάτικο μενού και το Αρκα – Βίσλα Πλοκ θα το αφήσω στην ησυχία του.

Ξεκινώντας από το Πιαστ – Γιαγκελόνια εκτιμώ πως το σημερινό ματς είναι μια καλή ευκαιρία να αντιδράσει η φιλοξενούμενη μετά την τεσσάρα της προηγούμενης αγωνιστικής, βαθαίνει κάπως η κρίση, αφού λείπει η σταθερότητα αμυντικά. Η Πιαστ σημειώνει καλή σεζόν, χάνει δύσκολα και με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο καταφέρνει και σκοράρει. Προέρχεται όμως και αυτή από ήττα, αφού έχασε το προηγούμενο Σάββατο από τη δυνατή Λέγκια με 2-0. Αμφότερες απέχουν δυο αγωνιστικές από τις νίκες, θα επιδιώξουν να βγάλουν το γνώριμο επιθετικό στυλ τους και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, ώστε να φύγουν με αναπτερωμένο ηθικό στις γιορτές και τη διακοπή. Υψηλό το over, ειδικά εάν αναλογιστούμε τα αμυντικά θέματα της Γιαγκελόνια.

Ιδιαίτερα αμφίρροπο ματς το βράδυ. Η άλλοτε κραταιά Βίσλα Κρακοβίας φιλοξενεί τη Λεχ Πόζναν. Η γηπεδούχος επέστρεψε μετά από καιρό στις νίκες και απόψε όπως είναι λογικό θα αγωνιστεί με ανακτημένο ηθικό, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική υποχρέωσε σε εντός έδρας ήττα τη Βίσλα Πλοκ. Δεν «σκότωσε» βέβαια και κάποιο θηρίο, αλλά αυτό που μετράει εκτός από το τρίποντο είναι και η εμφάνιση. Ενας βαθμός χωρίζει την οικοδέσποινα από την πέμπτη Λεχ Πόζναν, η οποία μετά το 2-0 επί της Σλασκ ντούμπλαρε τις νίκες και υπέταξε 6-0 τη Ζαγκλέμπιε στο Σόσνοβιετς. Από τονωτικές νίκες και οι δυο, το ματς είναι έτσι και αλλιώς αμφίρροπο, ίσως κολλήσει και στη μέση η μπίλια. Δεν βλέπω όμως κάτι σε 0-0, αφού αμφότερες «έχουν» το γκολ, ακόμα και στην κακή βραδιά τους. Ok το 1.65 για το αμφίτερμα.


(δυάδα)
19:00 Πιαστ – Γκιαγκελόνια: Over 2,5 (1.90 Stoiximan)
21:30 Βίσλα Κρακοβίας – Λεζ Πόζναν: Goal/goal (1.65 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Sergei Grits