ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ sport24.gr

PREVIEWS

Jari10: Με εγωισμό για το 2.45

Χαλαρό ποντάρισμα από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Χαλαρό ποντάρισμα από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Όπως γίνεται αντιληπτό δεν είναι για πολλά πολλά το σημερινό πρόγραμμα.Τώρα που φτάνουμε προς το τέλος της σεζόν στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα οι λύσεις μειώνονται. Οφείλουμε να στραφούμε αλλού, έτσι και αλλιώς στη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς η στήλη στρέφεται στα λιγότερο δημοφιλή πρωταθλήματα.

Αδιάφορο βαθμολογικά ουσιαστικά το Σερκλ Μπριζ – Μουσκρόν στο γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ στο Βέλγιο, αφού δεν προλαβαίνουν για κάτι καλύτερο στον όμιλο αμφότερες. Η Σερκλ ψάχνει μια τονωτική νίκη, προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες, δεν αποτελεί κάτι τρομερό, ωστόσο είναι τέτοια τα δεδομένα που με οδηγούν προς τον άσο και λόγω του παράγοντα της έδρας.

Στη Μουσκρόν τα έχουν παρατήσει, έχουν λάβει ως αγγαρεία τα τελευταία ματς της σεζόν, δεν ενθουσιάζουν αγωνιστικά, ακόμα και ο κόουτς της ομάδας περιμένει πως και πως να τελειώσει η χρονιά ώστε να την κάνει για άλλες πολιτείες και ήδη ψάχνονται για τον διάδοχό του. Στη μετριότητα κινείται η φιλοξενούμενη, περιμένω περισσότερο εγωισμό από τη γηπεδούχο. Πάω με χαλαρό ποντάρισμα στο 2.45 του άσου.


(μονό)
21:30 Σερκλ Μπριζ – Μουσκρόν: 1 (2.45 Stoiximan)


Photo Credits: AP Photo/Olivier Matthys


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.